Heslo záveru zimy znie jasne: Noste MAXI kabát ako hviezdy, tu sú tipy

V uliciach New Yorku tento trend už pred časom odštartovala speváčka Jennifer Lopez a my sme na to upozorňovali. Ale je načase trošku si ho pripomenúť...

04.02.2021 06:30
debata
Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere z New... Foto: PapCulture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere z New Yorku, oblečená v maxi kabáte. Speváčka a herečka Selena Gomez na zábere z New Yorku, oblečená v maxi kabáte.

Áno, reč je o popularite maxikabátov, ktorých sa určite nemusíte vzdať ani v závere zimy či dokonca počas prvých jarných dní. Ich vzhľad, celkový dojem a schopnosť variability v stylingu rozhodne ocení nejedna dáma.

Ak bola v úvode reč o Jennifer Lopezovej (viac si pozrite tu), potom je dobré pripomenúť, že latino-diva je majsterkou nenútenej elegancie. Presne v tomto duchu volila aj svoj námornícky modrý maxikabát. Odevný kúsok môže mať však aj odvážnejšiu a akoby rebelskejšiu podobu. Ešte väčší, ešte rozmernejší, strihaný viac do šírky aj dĺžky. Takto trend maxi-kabátov poňala napríklad speváčka Selena Gomez, topmodelka Hailey Bieber či herečka Phoebe Dynevor.

Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton v... Foto: Splash News via MANGO
Phoebe Dyvenor HR Herečka Phoebe Dynevor zo seriálu Bridgerton v maxikabáte z dielne značky Mango.

Nebojte sa voliť model, ktorý vyzerá byť aj o dve či tri čísla väčší. Nosia sa dlhé rukávy, ktoré siahajú až po prsty a zakrývajú dlane, línia pliec je často posunutá do polovice ramien a celkový objem pôsobí naozaj majestátne. Zároveň však ide o modely z ľahších materiálov či vlnených zmesí, ktoré pôsobia padavo a v nutnom prípade sa do nich dokážete zakrútiť, uviazať ich v páse (pokojne aj extra opaskom) a zahriať sa počas chladnejších chvíľ.

Vybrali sme niekoľko modelov, ktoré sú súčasťou nových kolekcií, ale aj záveru zľavovej sezóny. Nech sa páči, inšpirujte sa v našej galérii.

Maxikabát značky H&M, predáva sa za 69,99 eura.
Maxikabát značky Ted Baker, predáva sa za 484...
+7Maxikabát značky Reserved, info o cene v predaji.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Selena Gomez #trend #kabát #strih #maxi

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...