MAXI-málne štýlová?! Skúste to v kabáte ako Jennifer Lopez, tu je 9 inšpirácií

Neodmysliteľnou účasťou zimných dní sú kabáty. Ak sa inšpirujete speváčkou Jennifer Lopezovou, nešliapnete vedľa.

14.12.2020 07:00
debata
Speváčka Jennifer Lopez v maxikabáte... Foto: Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Speváčka Jennifer Lopez v maxikabáte námorníckej modrej farby v uliciach New Yorku. Speváčka Jennifer Lopez v maxikabáte námorníckej modrej farby v uliciach New Yorku.

Známu americkú speváčku a herečku nedávno zachytili objektívy v uliciach New Yorku v elegantnom kabáte námorníckej modrej farby s prepásaním. Takzvaný županový trend v kabátoch je stále populárny, čoho dôkazom bol aj tento Lopezovej výber. Dôležitý je však ešte jeden detail. Maxi dĺžka.

Áno, práve extra dlhé kabáty, niekedy doslova dotýkajúce sa zeme, sú jedným z horúcich hitov mestskej garderóby v zime. Môžete zotrvať pri strihovej variácii županového kabáta, ale ide to aj s modelmi v oversized strihu s posunutou líniou ramien, ktoré môžete, no nemusíte zviazať v drieku opaskom.

Vojvodkyňa Kate stavila na svoju obľúbenú... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Britain Royals Vojvodkyňa Kate stavila na svoju obľúbenú červenú farbu. Asi si dobre uvedomuje, ako veľmi jej pristane. Kabát je z dielne Alexander McQueen.

Farebnosť je klasická, ozvláštnená však prvkami sýtejších farebných tónov, prípadne károvaným vzorom. Veľmi efektne a hrejivo už na prvý pohľad fungujú kabáty z vlny a vlnených zmesí s dlhším vlasom, ktoré na dotyk pôsobia akoby išlo o mohérový materiál.

Medzi fanúšičkami dlhých kabátov je napríklad aj vojvodkyňa Kate, ktorej jedným z najobľúbenejších kúskov zimnej garderóby je červený kabát Alexander McQueen v maxi dĺžke. Ak by ste chceli oponovať, že len ona si to môže dovoliť so svojou výškou, pozrite si aj fotografiu Jennifer Lopezovej. Napriek tomu, že je výrazne nižšia a dokonca si k modelu obula tenisky, výsledný efekt pôsobí veľmi šik a moderne. Takže, milé dámy, žiaden strach pred maximálnou výzvou tejto zimy…

Dámsky károvaný vlnený kabát Pietro Filipi....
Dámsky oversized vlnený kabát H&M. Predáva sa...
+6Dámsky maxikabát Liu Jo. Predáva sa v zľave za...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #móda #Jennifer Lopez #trend #kabát #zima 2020 #maxi

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...