Tajomstvo krásy Helen Mirren? Obyčajné krémy a sérum na mihalnice

Patrí medzi najpôvabnejšie zrelé herečky a tajomstvo jej krásy by túžili poznať mnohé ženy. Ako to vlastne teda s britskou herečkou Helen Mirrenovou je?

07.07.2014 11:00
Helen Mirren Foto: ,
Herečka Helen Mirren púta pozornosť svojím nestarnúcim vzhľadom.
debata

Pre americký magazín Redbook sa táto držiteľka Oscara vyjadrila, že možno sú ľudia prekvapení, ale ona vlastne nemá takmer žiaden špeciálny rituál. „Jediná vec, ktorú používam naozaj denne, je sérum Latisse na rast rias. To je na lekársky predpis,“ prezradila hviezda, ktorá oslávi tento mesiac už 69. narodeniny. Podľa nej, ak má žena pekný pohľad a mihalnice, dokáže veľa ďalších vecí oklamať.

Sama herečka obľubuje testovať nové a nové produkty. Podľa nej dnes už majú kozmetické značky také technológie, že aj v bežnej drogérii si je žena schopná zadovážiť účinný prípravok na svoju pleť – telo, či tvár. Ona tak napríklad kupuje denné krémy či lesky a rúže na pery.

Mirren sama tiež priznáva, že ku kaderníkovi chodí zhruba raz ročne. Samozrejme, vlasy jej často upravujú pred spoločenskými podujatiami. V súkromí, ak žiadnu pracovnú akciu nemá, si však zvykne strihať vlasy aj sama a čas od času si ich aj sama zafarbí.

A aké produkty používa, ak táto krásna dáma vyráža do spoločnosti?

  • základ je mejkap s doboru krycou schopnosťou, hydratujúci a prípadne tiež rozjasňujúci. Eliminuje a zamaskuje drobné vrásky a dodá pleti svieži vzhľad.
  • líčenie očí je vždy dôkladné, ale stavia skôr na jemnosti, prípadne na kontraste metalických prvkov a neutrálnych farieb. Žiadne výrazné linky, ale čo by malo byť dôkladne a hrubšie, je obočie. Nebojte sa ho kolorovať, voľte však jemnejšie odtiene ako klasickú čiernu.
  • rúž by mal byť jemnejší, trochu lesku nie je na závadu. U starších žien sa často rieši problém, ako líčiť pery, ktoré starnú a na ktorých sa rúž rozpíja. Mirren používa trik, že si pery nechá nalíčiť najprv primerom, ktorý spevní a vyhladí pokožku a potom nechá naniesť rúž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Helen Mirren #krása #starostlivosť #pôvab #tvár #sérum

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...