Uchmatnite si svoje miesto v Pečie celé Slovensko! Sladká šou už hľadá súťažiacich do novej série

Obľúbená šou RTVS Pečie celé Slovensko má za sebou dve série, v ktorých našla držiteľov titulu "amatérsky majster pekár/pekárka".

21.12.2022 11:00
Súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko Foto:
Súťažiaci druhej série šou Pečie celé Slovensko - prihláste sa do tretej série!
debata

V 2. sérii si víťazstvo pred pár dňami vybojovala Lucka Gyenesová z Nových Zámkov, ktorá o rozhodnutí prihlásiť sa do šou pre Pravdu povedala: „Ja som šou vnímala ako niečo pekné a milé, čo ľudí spája a učí novým veciam. Preto som do toho šla. Pečie celé Slovensko je krásny rodinný formát, ktorý je u nás jediný svojho druhu. Ako tím v Pečie celé Slovensko sme sa zišli partia na jednotku. Pomáhali sme si a podporovali sme sa až do konca,“ opísala Lucka – rozhovor s ňou si prečítajte tu.

V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...
V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...
+21V 2. sérii šou Pečie celé Slovensko zvíťazila...

A ako bral rozhodnutie skúsiť šťastie v sladkej šou víťaz prvej série, Miroslav „Miňo“ Macuľa z Bratislavy? "Prihlásenie do súťaže som bral skôr ako zábavu, bol som si istý, že ma nevyberú. Vyplnil som dotazník, ale špeciálne pozvanie do šou som nečakal. V čase tesne pred Vianocami sa mi ozvali z produkcie. Išlo o telefonické kastingové kolo, počas ktorého ma preskúšali z vedomostí týkajúcich sa cukrárskeho umenia, napríklad padla otázka, pri akej teplote sa pečie korpus na roládu. To bol prvý test. Nasledovali kamerové skúšky pred porotou a produkčným tímom, išlo o osem ľudí, pred ktorými sme prezentovali naše výrobky – jeden sladký a jeden slaný. Ja som zvolil medový krémeš a syrové pagáčiky. A tie ma dostali ďalej, " porozprával v rozhovore pre Pravdu – viac tu.

Medový úľ od Miňa.
Brnenská torta podľa Miňa.
+6Miňovo medovníkové "M"

Teraz prichádza šanca pre nových pekárov a pekárky, ktorí chcú predviesť svoje umenie – majú šancu prihlásiť sa do tretej série šou RTVS Pečie celé Slovensko. Registrácia na webovej stránke www.pecieceleslovensko.sk je už otvorená. Do súťaže sa môžu prihlásiť všetci milovníci pekárstva a cukrárstva starší ako 15 rokov, ktorí sa tomuto remeslu nevenujú profesionálne.

Víťazom prvej série šou Pečie celé Slovensko sa...
Vo finále šou šou Pečie celé Slovensko Miňa...
+3Víťazom prvej série šou Pečie celé Slovensko sa...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pečie celé Slovensko

+ Neskoro večer na jedlo zabudnite, zaťažujete tak svoje telo.
Pokúste si nejaké peniaze odložiť, neskôr ich ešte...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...