Parfum ako darček? Ak počúvate svojich blízkych, určite vyberiete správny: Máme 15 tipov, medzi nimi aj TOP kreácie roka

Stávka na istotu či experiment, nákup naslepo alebo investícia do overeného flakóna - v prípade výberu parfumov sa dá postupovať všelijako. Jedno je však isté, pod vianočným stromčekom môžu patriť medzi najkrajšie darčeky.

06.12.2023 00:00
voňa, parfum, darček, tip Foto:
Darčekom môže byť aj parfum či toaletná voda. Ako vybrať tú správnu?
debata

Používanie parfumov je dnes už bežnou súčasťou nášho každodenného života. Aj preto sa nákup vôní, či už je to toaletná voda alebo parfumovaný elixír – zaradil aj medzi najčastejšie kupované darčeky v predvianočnom období.

Modelka s kabelkou zo sviatočnej kolekcie značky Fendi. Čítajte viac Kabelka ako šperk? Zlatá, strieborná či s flitrami - 15 modelov, ktoré ohúria luxusom, ale aj cenami

Nielen ženy, ale aj muži majú dnes už vo svojej zbierke viacero vôní, ktoré si striedajú podľa nálady, príležitosti a dokonca aj ročného obdobia. Parfum či toaletná voda podliehajú síce veľmi osobnému výberu, ale ak ste pozorným partnerom či partnerkou, určite dokážete vybrať správny flakón aj bez predchádzajúceho ovoniavania. A prekvapiť. Samozrejme, v tomto smere radíme v prvom rade načúvať. Ak vaša manželka či partner utrúsia poznámku, že sa im tá či iná vôňa pozdáva, myslite na to do budúcnosti.

Parfumovaná voda Cherry Smoke je ďalšou z...
Ľahká a žiarivá no pritom objímajúca je voňavá...
+12Unisexová vôňa L’ Eau  Papier od Diptyque je...

Výber sa môže odvíjať aj od toho, aké voňavé akordy preferuje ten, koho chcete obdarovať. Svieže, citrusové, s drevitým akordom alebo gurmánske, sladké alebo ťažké? V kvalitnej parfumérii vám určite poradia, ktorým smerom sa vydať, ak prídete so sumou vlastných poznatkov a predstáv.

parfum, vzácnosť Čítajte viac Pri parfumoch robíme stále rovnakú chybu. Odborníci majú odpoveď: Toto nikdy! Tu je 15 parfumových noviniek

Darčekom vo forme parfému môžete potešiť nielen druhú osobu, ale aj sami seba. Pri výbere parfému pre svoju milovanú osobu vyberte takú vôňu, ktorá bude príjemná aj pre vás. Veď na konci záleží na tom, aby ste si spolu voňali.

Vybrali sme pre vás 15 tipov na voňavé darčeky, pre neho aj pre ňu. Niektoré z nich sa objavili aj v zozname najlepších parfumov roka 2023. Takže, nech sa páči, inšpirujte sa (a rozvoňajte) s nami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #vôňa #výber #parfum #Vianoce #darček #dar

+ Dnes na sladkosti zabudnite, dajte si radšej ovocie.
Je čas nato aby ste kontrolovali hlavne sami seba, myslite...

+ Je ten najsprávnejší čas naučiť sa ovládať sa, skúšajte to každý deň.
Premýšľajte strategicky o svojej kariére,...