Kabelka ako šperk? Zlatá, strieborná či s flitrami - 15 modelov, ktoré ohúria luxusom, ale aj cenami

S blížiacami sa vianočnými sviatkami sa luxusné módne značky dobre pripravili na tých, ktorí sú ochotní utratiť tisíce eur. Na trh sa dostávajú v tomto čase špeciálne vianočné kolekcie či limitované edície darčekov. Pozornosť nepochybne pútajú dámske kabelky.

28.11.2023 00:00
Modelka s kabelkou zo sviatočnej kolekcie... Foto:
Modelka s kabelkou zo sviatočnej kolekcie značky Fendi.
debata

Nie je to len sviatočnou náladou a atmosférou, ktorá zvádza k tomu, aby sa všetko trblietalo a blyšťalo. Aj trend tohto roka totiž velí, že metalické odlesky, tóny zlatej, striebornej, perleťovej či detaily v podobe lesklých plieškov a korálikov sú jednoducho hitom.

Shakira Čítajte viac Shakira je aj na súde za módnu ikonu. Nikto nerieši vinu či trest, ale čo si obliekla... z kabelky v jej rukách je hit

Pretavilo sa to aj do podoby spomenutých sviatočných kolekcií, z ktorých mnohé sa objavili na oficiálnych stránkach luxusných značiek len pred pár dňami. Kultové modely sa dočkali nových reinterpretácií, pribudli však aj modely nové a vytvorené špeciálne na konkrétnu príležitosť – záver roka, čas večierkov a zábavy v luxusnom štýle.

Kabelka Mini Sardine od značky Bottega Veneta v...
Kabelka Fendi First od Fendi sa dočkala...
+12Minikabelka Monarch od Tom Ford z pytónnej kože...

Samozrejme, pri podobných kúskoch sa treba pripraviť na nemalé sumy. Trh s luxusným tovarom ich zvyšuje z roka na rok a modely, ktoré by ste možno pred pár rokmi kúpili za polovicu, atakujú dnes niekoľko tisíc eur vysoké sumy.

824135812 Čítajte viac Dara Rolins s miliónmi vo výstrihu, zaľúbená Vondráčková, odvážna Janda a Richard Krajčo? Bez rukávov ale s kabelkou... to je móda Českého slávika

Pripravili sme výber 15 luxusných modelov kabeliek, ktoré sú doslova ako šperk. A výškou ceny sa blížia k hodnotám skutočných klenotov tiež. Netvrdíme, že ich musíte mať. Ale ako inšpirácia či zbierka modelov na pokochanie sa môžu slúžiť tiež. V galérii nájdete tie najluxusnejšie kúsky aktuálnej sezóny.

Pozrite si tiež

Slovenská speváčka Dara Rolins v kreácii od...
Moderátorka Tereza Pergnerová.
+14Manželia Tatiana Dyková a Vojta Dyk na...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Balenciaga #luxus #zlato #striebro #Kabelka #Chanel #šperk #Fendi #Bottega Veneta #Paco Rabanne

+ Doprajte telu to, čo si momentálne pýta, neberte to na ľahkú váhu.
Odpočinok a relaxácia sú nevyhnutné pre...

+ Uvoľnite sa a nechajte sa unášať prúdom pozitívnych myšlienok.
Pripravte si do práce všetko, čo potrebujete,...