Pri parfumoch robíme stále rovnakú chybu. Odborníci majú odpoveď: Toto nikdy! Tu je 15 parfumových noviniek

O vôňach píšeme opakovane a človek by si povedal, že vlastne ani nie je čo nové vymyslieť. A predsa. Každoročne sa na trhu s voňavými produktmi objavujú desaťtisíce noviniek.

07.09.2023 00:30
parfum, vzácnosť Foto:
Voňavé ingrediencie v parfumoch sú vzácne a dokonalo nakombinované.
debata

Na poličke väčšiny z nás sa nachádza minimálne jedna sklenaná flaštička, ktorá ukrýva milovanú vôňu. Buď ide o parfum, ktorý sme si vybrali sami. Možno je to toaletná voda, ku ktorej sa opakovane vraciame. Alebo produkt, ktorým nás obdaroval niekto srdcublízky. A tým pádom sme si s ním vytvorili špeciálne puto.

vôňa, parfum, sex, náklonnosť, Čítajte viac Toto sú najzvodnejšie vône podľa mužov aj žien, niektoré voňajú ako sex! Ideálne (nielen) na Valentína...

Pri ponuke nových parfumov na trhu je však celkom logické a pochopiteľné, že milovníci vôní neustále skúšajú. Chcú testovať, vyskúšať novšiu alebo prepracovanejšiu verziu toho, čo už doma mali, prípadne si trúfnuť na niečo celkom nové. Aj jesenná ponuka, známych komerčných či nicheových značiek ponúka priehrštie možností, ktoré nám tieto ambície pomôžu naplniť.

Nová parfumovaná voda Thé Amara z kolekcie...
Novinka Libre L´Absolu Platine od Yves Saint...
+12Aromatický elixír Eau de Parfum Divine od Jean...

My sme sa pozreli do ponuky, ktorá je celkom čerstvá a v ktorej nájdete vynovené vône či špeciálne limitované edície už existujúcich línií, ale tiež napríklad absolútne novinky. Aj s príchodom jesene sme sa rozhodli urobiť pre vás selekciu parfumových produktov. Ich intenzita, sila či trvácnosť bude niečím, čo v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch nepochybne oceníte.

Alžbeta Ferencová Čítajte viac Müllerová s Drobnou ako zvodné duo a Ferencová? Takúto sexy ste ju ešte nevideli... krásky zo Slovenska si užili tajomnú párty

Nezabudnite však aj na niekoľko dôležitých rád, ak už si nový parfum zadovážite. Tí najortodoxnejší vyznavači parfumových odórov ich asi dobre poznajú. Opakovanie je však matka múdrosti

  1. Parfum si nikdy neaplikujte roztieraním medzi zápästiami či zápästím na krk. Porušujú sa tak molekuly parfumu a narúša charakter vône. Fľaštička má zámerne rozprašovač – tým ideálne nastriekate jedno aj druhé zápästie, jednu aj druhú stranu krku a koniec. Žiadne trenice!
  2. Parfum je najlepšie uchovávať pri izbovej teplote a v škatuľke (pokojne v balení). Neprospieva mu vlhkosť kúpeľne, môže mať dopad na niektoré zo zložiek – napríklad pačuli alebo citrusy.
Voňavé ingrediencie v parfumoch sú vzácne a...

Priame slnečné žiarenie tiež može zničiť molekuly niektorých vonných zložiek. Ideálne teda bude mať ho položený na kozmetickom stolíku v spálni, prípadne vo vstupnej chodbe na poličke, vždy pri odchode z bytu sa môžete prevoňať.

3. Pri parfumoch je vhodnejšie vyberať menšie balenia. Čerstvosť jednotlivých zložiek síce výrobcovia deklarujú aj na dva roky, ale odborníci dobre vedia, že parfum je ideálne spotrebovať do troch mesiacov či polroka. Pri baleniach nad 50 ml to nejde ľahko.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #novinka #vôňa #parfum #jeseň #Dior #Armani #aplikácia #Tom Ford #Yves Saint Laurent #Tous

+ Pravidelné cvičenie a zdravá strava posilnia vaše telo.
Nevzdávajte sa len preto, že toho máte pred sebou viac...

+ Dávajte pozor na oblečenie, nezabudnite si ráno pozrieť počasie.
Choďte stále dopredu, nezastavujte sa pred...