Vrásky neskrýva, v 72 rokoch vyzerá skvelo: Tajomstvo doktorky Quinnovej? Neuveríte, na aký produkt nedá dopustiť...

Patrí medzi najpríťažlivejšie sedemdesiatničky amerického televízneho a filmového šoubiznisu. Azda aj preto, že vrásky neskrýva a nesnaží sa za každú cenu pôsobiť prehnane mlado.

13.12.2023 15:44
Jane Seymour Foto: ,
Herečka Jane Seymour na špeciálnom premietaní filmu Maestro.
debata

Herečka Jane Seymour však mladistvo pôsobí a vyžaruje z nej pôvab a mladá ženská energia. Na utorňajšej premiére filmu Maestro sa niekdajšia hviezda seriálu Doktorka Quinnová predviedla v elegantných sakošatách zdobených perím a s typickým účesom svojich medených vlasov lemujúcich tvár.

Sharon Stone Čítajte viac Ikonická Sharon Stone už hrdo nosí svoje šediny. Sivé pramienky vás môžu rozžiariť, tvrdí odborníčka. Ako na to?

Ako už dávnejšie prezradila pre portál Independent.co.uk, existuje len jediná vec, ku ktorej sa opakovane vracia roky. Teda, čo sa týka starostlivosti o seba samu. „Ráno a večer si priam nábožne čistím tvár," uviedla Seymour v rozhovore, ktorý pôvodne vznikol pre Saga Magazine. "A používam detský šampón… To je asi tak všetko, pokiaľ ide o vec, na ktorú nedám dopustiť,“ vyhlásila.

Herečka Jane Seymour na slávnostnej premiére... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Jane Seymour Herečka Jane Seymour na slávnostnej premiére filmu Maestro.

Podľa nej sa na jej vzhľade a tiež zdraví podpisuje aj fakt, že sa z času na čas postí a vo všeobecnosti nejedáva veľa mäsa. „Mám rada stredomorskú kuchyňu, veľa zeleniny, šalátov, zdravé tuky. Cvičím, ale necvičím každý deň,“ vysvetlila. Najviac aktivity vraj venuje cvičeniu na špeciálnom formovacom pilates prístroji. Jeden má doma a keď náhodou odcestuje, snaží sa nájsť miesto, kde sa dostane k rovnakému.

Myha'la Herrold (vľavo) a Julia Roberts Čítajte viac Julia Roberts ohuruje účesom celé dekády: Už vyše 30 rokov sa o jej vlasy stará slávny kaderník, jeho rada znie...

Seymour nebude patriť do skupiny kolegýň, ktoré sa s nadšením začali vracať k šedinám. Ona sama si vlasy farby pravidelne každé tri týždne a je presvedčená, že aj účes je tajomstvom jej mladšie pôsobiaceho vzhľadu.

Herečka Carey Mulligan na slávnostnej premiére...
Herečka Keltie Knight na slávnostnej premiére...
+15Herec Bradley Cooper a jeho kolegyňa Carey...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #pilates #vzhľad #Jane Seymour #detský šampón

+ Zdravá strava prináša nielen zdravie, ale aj pocit šťastia a pokoja.
Spolupráca s kolegami otvorí dvere k novým...

+ Alkohol vám môže ublížiť, preto si dobre premyslite, či ho potrebujete.
Nespoliehajte sa nato, že vám niekto...