Bez čoho nedá v kuchyni ani deň? Áno, predstavte si vojvodkyňa Meghan potrebuje k životu...

Niekto by možno škodoradostne poznamenal, že "ona sa teda určite v kuchyni veľmi neobracia". O tom, koľko času v nej trávi vojvodkyňa Meghan, naozaj netušíme. K jednej vášni sa však priznala manželka princa Harryho celkom sama.

30.05.2022 06:00
Meghan Markle Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan na archívnom zábere.
debata

V dávnejšom rozhovore dostala dvojnásobná mama otázku na to, bez čoho si nevie predstaviť svoj život. Odpoveď bola pomerne prekvapivá. Išlo totiž o kuchynský mixér, s ktorým vraj narába takmer denne. Dôvodom je, že Meghan Markle je vášnivá fanúšička všemožných smoothie a štiav, ktoré jej pomáha vytvoriť práve vhodné kuchynské náčinie.

V rozhovore s magazínom Esquire z roku 2018 prezradila, že keď sa sťahovala za prácou do Kanady, kuchynský mixér (doslova multifunkčný sekáčik ovocia a zeleniny) bola tá najdôležitejšia vec, ktorú vkladala do svojho automobilu ako prvú. Používa ho vraj denne a to dokonca niekoľkokrát počas dňa.

bylinky, sušenie Čítajte viac Čo urobí s telom smoothie so žihľavou či ďatelinou? Využite silu divo rastúcich bylín

Okrem príprav ranného smoothie či kaše si tiež pripravuje pesto alebo šťavu s energetizujúcim účinkom. „Je ľahké spadnúť do pasce poobedňajšej únavy a siahnuť po káve s kofeínom. Ale ak si ešte ráno odšťavíte nejaké jablko, kapustu, špenát, citrón a zázvor a prinesiete si ich so sebou do práce, môžete z nich upíjať celý deň. Dodájú vám viac energie ako šálka espressa,“ citoval vojvodkyňu Esquire.

Nuž, kto neskúsil, neuverí…

VIDEO: Letný štýl kráľovien a princezien

Obsah vznikol v spolupráci s Mall.tv

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zdravie #smoothie #šťava #vojvodkyňa Meghan #mixér #mall.tv

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...