5 vecí v beauty rutine krásnej Nemky Garrnovej? Bez tohto sa nezaobíde

Na nedávnom týždni módy v Paríži sa objavila v plnej kráse. Nemecká rodáčka, topmodelka Toni Garrn patrila k ozdobám prehliadke Elie Saab.

14.03.2022 11:00
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Toni... Foto: ,
Topmodelka Toni Garrn na prehliadke Elie Saab s naturálnym líčením, ktorému dominuje jednotná pleť, ružovkastý očný tieň a zvýraznené pery - opäť v telovom tóne.
debata

Ozdobám však určite aj preto, že nepodceňuje starostlivosť o svoju pleť alebo vlasy. Pred časom prezradila tiež niekoľko trikov, ktoré sú jej súčasťou. Bez týchto päť rituálov (produktov) si nevie vraj ani predstaviť deň, uviedla pre nemecký Vogue.

Klieštiky na riasy

Používa ich denne, s ich pomocou dodáva svojim mihalniciam tvar, objem a pohľad takpovediac otvorí. Úprava mihalníc je vraj vôbec prvým ranným rituálom, ktorý Garrn robí. Teda ešte pred ním sa nachádza čistenie zubov.

Krém na tvár

Neprezradila, aký, no uviedla, že deň sa začína s krémom. Nepoužíva ho vraj veľa, no nemecká topmodelka uviedla, že ho potrebuje. Na hydratáciu aj ochranu pokožky.

Herečka Alexandra Daddario s obľubou predvádza...
Topmodelka Toni Garrn na prehliadke Elie Saab s...
+12Zendaya na prehliadke Valentino predviedla...

Korektor

Namiesto mejkapu, ktorý by pokrýval celú tvár, je vraj Garrnovej obľúbeným produktom korektor s rozjasňujúcim efektom. Najradšej vraj má výrobky od značky NARS alebo Burberry. Ak sa však chystá na večernú akciu, alebo fotografovanie, okrem korektoru nechýba ani klasická podkladová báza (mejkap) a púder.

Maskara

Opäť sme pri riasach – ako blondínka si na ne potrpí, pretože inak by možno pôsobili prilíš riedko, priam neviditeľne. Maskara, ktorá mihalnice zvýrazní a zahustí, je teda v jej každodennej výbave.

15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Emma Stone Čítajte viac Obočie Emmy Stoneovej, hriva Demi Moorovej či pery zmyselnej Alexandry: Toto je 15 TOP lookov z Paríža

Očný krém

Posledným produktom, ktorý sa nachádza v dennej starostlivosti slávnej krásky, je očný krém. Používa ho vraj najmä na večer, pred uložením sa do postele.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #starostlivosť #Toni Garrn #krém #maskara #balzam

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Zamerajte sa na potraviny, ktoré podporujú vaše zdravie.
Nenechávajte všetko na pleciach kolegov, keď treba,...