Obočie Emmy Stoneovej, hriva Demi Moorovej či pery zmyselnej Alexandry: Toto je 15 TOP lookov z Paríža

Parížsky týždeň módy sa skončil. Bol plný nových trendov a nezaobišiel sa bez prítomnosti slávnych krások a hviezd.

09.03.2022 06:00
debata
Herečka Alexandra Daddario s obľubou predvádza...
Topmodelka Toni Garrn na prehliadke Elie Saab s...
+12Zendaya na prehliadke Valentino predviedla...

Luxusná móda odjakživa lákala svetoznáme herečky, speváčky či modelky. Módna brandža ich oblieka, ale často využíva aj ako reklamné ambasádorky a občas doslova ako „výkladné skrine“ svojich vlastných kreácií. Dalo sa to pozorovať aj na parížskom týždni módy, ktorý po opatrnom štarte roka počas prehliadok couture vypukol naplno a prilákal do mekky módy desiatky známych tvárí.

Emma Stone (vľavo) a Alicia Vikander Čítajte viac Hollywoodske krásky prilákal Louis Vuitton, hviezda Squid Game vykročila rovno po móle

Slávne ženy však nepútali pozornosť len odevnými kreáciami (či ich samotnou prítomnosťou). Väčšina z nich zaujala aj svojím vzhľadom, úpravou účesu či líčením, ktoré sa často stávajú vzorom aj pre bežné ženy v uliciach. My sme vybrali dohromady 15 hviezd, ktoré rozhodne stojí za to pozrieť si (a prípadne sa aj nimi inšpirovať). Aké boli dominantné prvky líčenia a úpravy v Paríži? Čítajte ďalej.

zväčšiť Herečka Emma Stone na prehliadke Louis Vuitton.... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
15 najlepších líčení a úprav, týždeň módy, Emma Stone Herečka Emma Stone na prehliadke Louis Vuitton. Jej vzhľadu dominuje husté, hrebienkom a gélom ešte zvýraznené obočie.

Na Brežneva? Ale krásneho…

Husté obočie sa nosí už nejaký ten piatok, ale také výrazné a pôvabne upravené obočie, ako sa objavilo v Paríži, ste už dlho nevideli. Držiteľka Oscara Emma Stone, ale aj topmodelka Taylor Hill či dcéra slávneho Steva Jobsa, Eve Jobsová – všetky dámy stavili na dominantný oblúk nad očami. Husté, starostlivo účesané, v niektorých prípadoch kolorované, prípadne zvýraznené pomocou gélu na obočie – tak prezentovali svoju „ozdobu tváre“ spomenuté dámy. A vytvorili jeden z najvýraznejších vizuálnych momentov novej sezóny.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Demi Moore #líčenie #Emma Stone #Alexandra Daddario #pery #obočie #Iris Law #husté obočie

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...