Pevný zadok do bikín! Nehovorte, že taký nechcete. Ešte to môžete stihnúť, ak...

Zadok a stehná ešte môžete pred plavkovou sezónou vylepšiť! Tu sú videá, vďaka ktorým sa to podarí. Treba len vytrvať a cvičiť pravidelne. Do toho!

19.05.2021 09:00
štíhla postava, pekný zadok, kondícia Foto:
Sexi zadoček do plaviek... Bez tréningu to nepôjde.
debata

Cviky na tieto partie, ktoré v bikinách počas letnej sezóny neskryjete, ponúka napríklad aj známa fitneska Zora Czoborová. Tréning podľa nej trvá 15 minút a je zameraný na vonkajšie stehná a zadok. Do tréningu sa môžete pustiť aj doma vo vašej obývačke, veľa miesta nepotrebujete.

15-minút pre sexi zadok a štíhle nohy ponúka na youtube aj česká fitnes trénerka Míša Mrázková. Celý tréning trvá 20 minút, keďže v úvode trénerka predvedie aj cviky na zahriatie tela a po cvičení ešte venuje pozornosť strečingu. Podobne ako u Czoborovej, aj v tomto prípade svoje partie spevňujete v pohodlí domova.

A ak máte naponáhlo, tak sú tu ešte tri tipy od už spomínanej Zory Czoborovej – na tento tréning potrebujete malú pomôcku – gumený expander. Vďaka nemu dostane váš zadok pri tréningu ešte viac zabrať. Vo videu ešte uvidíte cvik na paže, ktoré sú počas leta takisto o čosi viac „na očiach“. Posledným z trojice cvikov je zameraný na boky – opäť sa k slovu dostane expander.

Posilňovne sú po dlhom čase opäť otvorené a tak môžete na vyformovanie zadnej časti tela a stehien využiť aj posilňovacie stroje. Čo takýto tréning obnáša sa pozrite vo videu Zuzany Kardošovej – Ako na pevný a guľatý zadok.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #zadok #Zora Czoborová

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...