Bežci, pozor! Najväčší globálny beh štartuje už v nedeľu, postavte sa na štart s Dukátovou či Sajfom

Pridajte sa aj vy a užite si endorfíny spojené nielen s pohybom, ale aj s pocitom, že svojou účasťou pomôžete.

07.05.2021 13:00
Jana Dukátová Foto:
Jana Dukátová - slovenská kajakárka.
debata

Už viac ako 130 000 účastníkov zo všetkých kútov planéty sa 9. mája 2021 o 13:00 hod. plánuje postaviť na štartovú čiaru charitatívneho behu Wings for Life World Run. A to číslo s blížiacou sa nedeľou neustále rastie. Pridajte sa aj vy a užite si endorfíny spojené nielen s pohybom, ale aj s pocitom, že svojou účasťou pomôžete. Nech odbehnete koľkokoľvek kilometrov, nech bežíte kdekoľvek a akýmkoľvek tempom, ste súčasťou svetovej komunity a svetovej myšlienky. Spoločne s nadáciou Wings for Life podporíte výskum liečby poranenej miechy.

Zapojiť sa môžete dvomi spôsobmi: buď sa zaregistrujete na organizovaný app run v jednom zo štyroch slovenských miest (Bratislava, Piešťany, Nitra a Vysoké Tatry), alebo si World Run odbehnete sami kdekoľvek na Slovensku, na vašej obľúbenej trase. Virtuálna cieľová čiara vás bude dobiehať priamo v aplikácii a vy budete utekať pred stíhacím autom.

Jedným príjemným behom, alebo aj prechádzkou, dokážete už túto nedeľu veľké veci. Poďte do toho a pridajte sa 9. mája 2021 o 13:00 hod. ku komunite Wings for Life World Run bežcov. Na virtuálnom štarte sa stretnete aj s Janou Dukátovou, Štefanom Svitkom, Dankou Bartekovou, Jakubom Grigarom či s Matejom Sajfom Cifrom, Marošom Molnárom alebo Zuzanou Vráblovou. Aplikácia je pripravená na stiahnutie cez App Store alebo Google Play.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #Wings For Life

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Zdravé stravovanie prinesie spokojnosť a lepšie zdravie.
Trpezlivosť a dôkladnosť vás dovedú k vytúženým cieľom....