Niečo so sebou rob! Počúvate túto vetu často? Odhodlajte sa na zmenu, na pomoc si vezmite...

Ako zvládnuť starnutie s nadhľadom a vo skvelej fyzickej kondícii? Ako sa konečne zbaviť nadbytočných kilogramov? Čo robiť, ak chcete mať telo hollywoodskej hviezdy? Pomôžu aj tieto knižné novinky!

17.03.2021 15:00
obezita - nadváha - metabolické poruchy Foto:
O svoje zdravie sa treba starať, zatočte s kilami navyše a vykročte smerom k lepšiemu životu a krajšiemu telu.
debata
Niečo so sebou rob

Niečo so sebou rob, inak si kopeš hrob
Starnutia sa netreba báť, nie je žiadnym strašiakom. Uchovať si však dobré psychické a fyzické zdravie je hotová veda. Táto kniha ponúka návod, ako si zo starnutia nerobiť ťažkú hlavu a vidieť veci pozitívne. Jeseň života môžete prežiť v dobrej nálade a s úsmevom na tvári. Autor knihy Niečo so sebou rob, inak si kopeš hrob prináša rady a tipy, ako sa vyhnúť ochoreniam, ako preventívne bojovať napríklad s demenciou a ako udržať psychické a fyzické zdravie v rovnováhe. Vo vyššom veku sa menia naše emócie a potreba sociálneho kontaktu, ale aj spôsob, akým rozmýšľame o svete okolo nás aj sami o sebe. Ostaňte v dobrej kondícii a začítajte sa do informácií od výživových špecialistov, lekárov aj psychológov.

Vymakané telo

Vymakané telo
Duffy Gaver je pre mnohých neznámym hrdinom Hollywoodu. Pod jeho dohľadom sa hercom ako Chris Hemsworth, Chris Pratt, Scarlett Johanson, Brad Pitt a mnohým ďalším podarilo zmeniť svoje telo na nepoznanie. Svoje skúsenosti a návod, ako si tréningom získať skvelú postavu, ponúka v knihe Vymakané telo. V tejto knihe sa Duffy Gaver podelil o svoje vedomosti a rady, vďaka ktorým si mnohé filmové hviezdy vypracovali božské telá. Nikto z nich sa s dokonalým telom nenarodil – vydreli si ho staromódnym spôsobom – usilovnou prácou a stopercentným nasadením. Duffy vie, čo treba k dosiahnutiu tela filmového superhrdinu. „Keď som bol prvýkrát obsadený do role Thora, štúdio Marvel ma poslalo priamo k Duffymu, pretože sa z neho rýchlo stal zázrak známy ako Tréner superhrdinov. Dodnes pokračujem v tom, čo ma naučil, pretože chcem byť tou najlepšou verziou seba samého,“ vyjadril sa o trénerovi známy herec Chris Hemsworth.

Gauč alebo šťastie

Gauč alebo šťastie
Meno Maroša Molnára sa spája s reláciou Extrémne premeny, v ktorej sa pod jeho vedením snažia ľudia s nadváhou zmeniť svoj život k lepšiemu. Chudnú, trénujú, pracujú na svojej premene, vďaka ktorej môžu po mesiacoch snaženia žiť plnohodnotnejší život. Ak aj vy túžite po zmene, teraz máte skvelú šancu pustiť sa do nej – dokonca priamo s Marošom Molnárom. Známeho kondičného trénera môžete mať stále po ruke. Pred časom vydal motivačnú knihu Gauč alebo šťastie, aby tých pohodlných postavil z gaučov, kde uvelebení čakajú na zázrak, a umožnil im nájsť skutočné šťastie v zdravšom životnom štýle.

Maroš Molnár svojím nasadením, príbehom a sériou účinných cvičení inšpiruje a odovzdáva skúsenosti nadobudnuté rokmi, ktoré strávil s profesionálnymi športovcami, ale aj trénovaním bežných klientov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Maroš Molnár #Vymakané telo

+ Nezaťažujte sa niečím čo nie je vaša starosť, škodíte hlavne sami sebe.
Nekopírujte, nikdy tak sami nebudete so...

+ Naslúchajte svojmu telu, ono vie, čo je pre vás najlepšie.
Flexibilita a prispôsobivosť otvoria nové možnosti....