Nielen Rebel Wilsonovej! Aj Griffithovej či Beckinsaleovej dáva zabrať slávny tréner

Rebel Wilson je ľahšia o takmer 30 kilogramov, pri chudnutí jej pomáha aj známy tréner celebrít z Beverly Hills.

01.03.2021 09:00
Herečka Rebel Wilson v piatok 13. decembra... Foto: ,
Herečka Rebel Wilson.
debata

Herečka Rebel Wilson (40) je už zopár týždňov single, zlomeným srdcom však zrejme netrpí, súdiac podľa jej zverejňovaných záberov. Slávna komička sa drží svojho tréningového plánu a poctivo cvičí. Svojimi výsledkami sa pýši aj na Instagrame, kde zbiera pochvaly za to, ako vyzerá. Ako uviedla v niekoľkých rozhovoroch, rok 2020 bol je rokom zdravia a do dnešného dňa sa jej podarilo zhodiť 28 kilogramov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gunnar Peterson (@gunnarfitness)

Aktívna je stále a trénuje pod dohľadom známeho trénera športovcov a celebrít, Gunnara Petersona. Herečka sa pochválila práve záberom z posilňovne Gunaarfitness, kde pravidelne absolvuje osobné tréningy. Blondínka tak patrí do pomerne hustej siete slávnych klientov známeho trénera, ktorý pracuje v Los Angeles, priamo v Beverly Hills.

Tréningom s Petersonom sa napríklad na Instagrame pochválila aj 63-ročná herečka Melanie Griffith, ktorá sa môže pýšiť naozaj štíhlou postavou. Pod dohľadom Petersona cvičí už niekoľko rokov. V roku 2019 priznala, že s vyhľadávaným trénerom pracuje 7 rokov, zároveň zverejnila aj časť svojho náročného cvičenia. Môže tak inšpirovať tisíce svojich rovesníčok, ktoré ju sledujú na Instagrame. Tréningom sa herečka pochválila aj pred pár dňami a ako napísala, stále poctivo cvičí 3 razy týždenne, niekedy aj viac.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MELANIE (@melaniegriffith)

Pri chudnutí Gunnar Peterson pomohol aj herečke Busy Philippsovej. „V roku 2000 mi produkcia povedala, aby som schudla. To nebolo v Hollywoode nič neobvyklé. Zašla som za trénerom Gunnarom Petersonom, on mi otvoril cestu k fitness, zobral ma na hodiny spinningu a ukázal mi, ako cvičiť,“ opísala pre magazín People 39-ročná seriálová hviezda. Ako dodala, vždy si myslela, že cvičenie nie je nič pre ňu, pretože v rodine ju k tomu neviedli. Po svojich skúsenostiach sa ona sama vzorom pre jej dve dcéry, ktoré vedie k cvičeniu.

To boli tri slávne dámy, ktorým Peterson pomohol ku krajšej postave a lepšej kondícii. Pod jeho krídlami si však svoje telá zušľachťovali aj ďalšie krásky – Jennifer Lopez, Sofia Vergara, Amber Heard či Kate Beckinsale. Rovnako, ako si jeho prácu pochvaľujú ženské hviezdy Hollywoodu, robia tak aj mužskí herci – Sylvester Stallone, Bruce Willis, Dwayne Johnson či Hugh Jackman.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rebel Wilson #Gunnar Peterson

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...