Táto športová výzva bude deti baviť! Rozhýbe ich aj doma

Deti sa dnes učia doma a chýba im tak nielen kontakt so spolužiakmi, ale aj pohyb.

29.04.2020 09:07
dieťa, tréning Foto:
Deti potrebujú pravidelný pohyb.
debata

Deti vo všeobecnosti športujú omnoho menej. Bežne sa tak u nich môžeme stretnúť s problémami ako je obezita, cukrovka či zlé držanie tela. Najradšej by sme ich odtrhli od všetkých obrazoviek a poslali ich von s kamarátmi. Dnes to situácia neumožňuje, na druhej strane internet nám poskytuje mnoho možností. Projekt zdravej výživy „Viem, čo zjem“ im preto ponúka originálny a zábavný spôsob, ako sa rozhýbať. V spolupráci s Fit Kids prináša žiakom tipy, ako si doma zacvičiť prostredníctvom inštruktážneho videa s názvom „ŠPORTOVÁ VÝZVA – TRÉNUJEME DOMA“.

Žiaci si môžu v rámci nej vyskúšať hravé športové výzvy, ku ktorým potrebujú len tenisovú loptičku. Video, ktoré pre projekt pripravil skúsený tím trénerov, obsahuje hneď niekoľko zábavných cvikov, ktoré sa dajú jednoducho realizovať v pohodlí domova. Z cvikov si žiaci vyberú jeden, ktorý bol pre nich najväčšou výzvou, najviac ich bavil alebo im šiel najlepšie. Svoj domáci tréning zdokumentujú vtipnou, či originálnou fotografiou. Triedy tak môžu získať ďalšie body do celkového hodnotenia, kde je hlavnou cenou finančný príspevok na cvičebné pomôcky pre školu. Okrem toho súťažia aj o zaujímavé vecné ceny.

"Deti je potrebné motivovať a viesť k láske k pohybu už od útleho veku. Nič prirodzenejšie ako pohyb pre ne neexistuje,“ prezrádza David Dikácz z Fit Kids.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #deti #tréning #športová výzva

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...