Týchto sedem potravín by ženy mali jesť častejšie

Ak týchto nasledujúcich sedem potravín zaradíte častejšie do svojho jedálnička, doprajete svojmu telu obzvlášť veľa dôležitých živín a vitamínov.

01.04.2019 17:00
čučoriedky Foto:
Čučoriedky fungujú z dlhodobého hľadiska ako prevencia proti strate pamäti.
debata

Cibuľa

Pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a obsahuje veľa vitamínu B a C.

Mangold

Tento druh zeleniny je bohatý na železo, draslík, kyselinu listovú, ale aj vitamíny B, C, E a K.

Ružičkový kel

Obsahuje protirakovinové glukozinoláty.

Vlašské orechy

Znižujú hladinu cholesterolu v krvi a zvyšujú funkciu mozgu.

Čerešne

Sú účinné v boji proti strate pamäti, srdcovému infarktu a cukrovke.

Tekvicové semienka

Sú bohaté na tryptofán, ktorý pomáha proti depresiám a zlej nálade.

Čučoriedky

Znižujú krvný tlak a pôsobia ako prírodný omladzovač.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #depresia #čučoriedky #cukrovka #cholesterol #tryptofán #železo

+ Na bižutériu zabudnite, dnes to môže vašej pokožke len uškodiť.
Investícia do osobného rozvoja sa čoskoro ukáže...

+ Začnite viac športovať, sami sa tak budete cítiť lepšie vo svojom tele.
Ak môžete, vždy pomôžte, nikdy neviete...