Týchto sedem potravín by ženy mali jesť častejšie

, 01.04.2019 17:00
čučoriedky
Čučoriedky fungujú z dlhodobého hľadiska ako prevencia proti strate pamäti. Autor:

Ak týchto nasledujúcich sedem potravín zaradíte častejšie do svojho jedálnička, doprajete svojmu telu obzvlášť veľa dôležitých živín a vitamínov.

Cibuľa

Pôsobí protizápalovo, antibakteriálne a obsahuje veľa vitamínu B a C.

Mangold

Tento druh zeleniny je bohatý na železo, draslík, kyselinu listovú, ale aj vitamíny B, C, E a K.

Ružičkový kel

Obsahuje protirakovinové glukozinoláty.

Vlašské orechy

Znižujú hladinu cholesterolu v krvi a zvyšujú funkciu mozgu.

Čerešne

Sú účinné v boji proti strate pamäti, srdcovému infarktu a cukrovke.

Tekvicové semienka

Sú bohaté na tryptofán, ktorý pomáha proti depresiám a zlej nálade.

Čučoriedky

Znižujú krvný tlak a pôsobia ako prírodný omladzovač.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ

#depresia #čučoriedky #cukrovka #cholesterol #tryptofán #železo
Sleduj najnovšie články na našom Facebooku

+ Nič nebude ako predtým, keď sa sami nezačnete snažiť.
Niekedy stačí jedno slovo a môžete všetko iba...

+ Spravte pre svoje zdravie to, čo je dôležité, nič nepodceňujte.
Neznepriateľte si ľudí okolo seba, lebo...