Super krivky ako Kate Beckinsale? Aj ona dá na rady slávneho trénera celebrít

Gunnar Peterson má mnoho hviezdnych klientiek. Okrem 45-ročnej Kate Beckinsale sa stará o krivky Kim Kardashian či Sofie Vergara.

24.09.2018 11:00
debata

40-nička s najviac ospevovaným telom? Dlhodobo sa obdivu teší Jennifer Aniston (49). Ale zdá sa, že rodená Britka, Kate Beckinsale, niekdajšiu hviezdu Priateľov dobieha. Tréningy sa vyplácajú a 45-ročná hviezda predvádza z mesiaca na mesiac vypracovanejšie telo. Svoje, samozrejme, zohráva aj strava.

Kate Beckinsale na otvorení obchodného centra v... Foto: SITA/AP, Jordan Strauss
Kate Beckinsale Kate Beckinsale na otvorení obchodného centra v Pacific Palisades.

Hviezda netají, že za jej supertelom stojí tvrdý tréning, spolupracuje aj s trénerom celebrít, Gunnarom Petersonom. Ten na svojej stránke prezrádza niektoré zásady, ktoré odporúča svojim klientkám. Tu sú niektoré jeho rady:

Aké porcie jesť?

Raňajky majú byť väčšie ako obed a ten má byť väčší ako večera. Po večeri sa vyhnite sacharidom, vrátane komplexných.

Ako jesť počas dňa?

Jedzte potraviny v stave, ktorý je čo najbližšie k ich prirodzenému. Ľahké komplexné sacharidy, ľahké bielkoviny a ovocie, ktoré má vysoký podiel antioxidantov, napríklad čučoriedky. Ráno: sacharidy, zeleninu a ľahký proteín, na obed: zeleninu a proteín, na večeru: proteín.

Pozor na cukor!

Rafinovaný biely cukor je pre telo veľkou záťažou a nepriateľom číslo 1. Zvyšuje hladinu inzulínu v tele a tým pádom podporuje ukladanie tukov. Prírodne sa vyskytujúce tuky sú oveľa menším zlom ako cukor. Navyše, tuky sú dobré napríklad pre zdravé vlasy.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréner #tréning #sacharidy #Kate Beckinsale

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...