Bruško rastie a rastie? Tak to zastavte, tieto triky zaberú

Nie nadarmo sa hovorí, že oblasť brucha je veľmi problémová partia, na ktorú sa tuk priam lepí.

26.07.2017 13:00
žena, brucho, podprsenka, štíhlosť, štíhla, šport Foto:
Ako ste spokojná s vaším bruškom?
debata

Začnite už ráno

Ak máte dostatok energie, ráno je na šport ako stvrorené. Kalórie sa spaľujú rýchlo a navyše, v práci sa budete cítiť skvelo, že už ste pre seba niečo urobili. Nie každý má však biorytmus, ktorý by mu spôsobil príjemné pocity pri rannom športe. Čo potom? Doprajte si aspoň masáž, vďaka ktorej si rozprúdite krvný obeh a tým pádom aj látkovú výmenu. V sprche začnite smerom od nôh k ramenám, so špeciálnou masážnou rukavicou to bude účinnejšie.

Obed volá!

Správne volené jedlo sa vám neuloží v podobe tuku okamžite na bruchu – teda, ak si počas dňa dáte pozor na príjem a výdaj energie. Už doma si preto pripravte do boxu šalát napríklad s tuniakom, lososom alebo hydinovým mäsom a vezmite si ho do práce. Vyhnete sa zbytočným kalóriám vo firemnej jedálni a ušetríte čas, ktorý následne môžete zúročiť napríklad v telocvični či vonku na bicykli či korčuliach.

Poobedné predstavy

Prečo nepodľahnúť príjemným fantáziám? Šup pred zrkadlo a len si pekne prezrite svoje telo napríklad v spodnej bielizni či plavkách. Bruško nie je podľa vašich predstáv? Nevadí! Stačí si predstaviť, ako by ste vyzerali, keby ste mali o pár centimetrov v páse menej… Príjemná ilúzia, čo poviete? Tak týchlo choďte niečo robiť, aby sa stala skutočnosťou!

Príjem a výdaj

Alfou a omegou boja proti ukladaniu tuku v problémových partiách je rovnováha. Máte pohybu menej? Tak potom tomu prispôsobte aj príjem kalórií. Naopak, ak máte výdaj väčší, napríkla pri športe, môžete si dopriať o čosi viac, dokonca aj niečo, čo nespadá do kategórie fit. Prečo nie? Ak kalórie spálite, nemusíte si stále čosi odopierať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tuk #brucho

+ Nebojte sa budúcnosti, budujete si ju predsa sami.
Nerobte všetko len pre peniaze, robte to preto, lebo chcete....

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...