Jennifer Aniston radí, ako chudnúť v zrelom veku

Až 65 % opýtaných žien v Spojených štátoch amerických tvrdí, že ak by sa mali inšpirovať nejakou telesnou partiou známej hollywoodskej celebrity, určite by sa rozhodli pre brušné svaly herečky Jennifer Aniston. Aké je tajomstvo jej úspechu?

30.05.2017 07:00
Jennifer Aniston Foto: ,
Herečka Jennifer Aniston v kreácii Atelier Versace.
debata

Vek nie je problém

Štyridsaťosemročná filmová hviezda totiž aj v zrelom veku dokazuje, že zdravou výživou a cvičením si môže udržať skvelú postavu a krásne ženské krivky. „Cvičím takmer každý deň, najmenej päť až šesťkrát do týždňa,“ prezrádza pre InStyle magazine čo-to o svojom životnom štýle. „Z kardio tréningu sa venujem spinningu, cvičím na eliptických strojoch, alebo tieto tréningy kombinujem.“ Americká herečka zaraďuje do tréningových dní rovnako pilates a jogu. Výhodou tejto kombinácie je to, že sa pri nej míňa omnoho viac energie a kilogramy na váhe idú rýchlejšie dolu. Ak sa pripravuje na filmovú rolu a potrebuje rýchlo schudnúť, vynecháva z jedálnička solené zemiakové čipsy a nahrádza ich kelovými lupienkami. Počas diéty sa vyhýba všetkým potravinám obsahujúcim glutén (lepok). Namiesto rôznych maškŕt konzumuje hnedú ryžu a quinoa, ktorá je ľahko stráviteľnou a bezlepkovou potravinou. „Milujem hnedú ryžu. Ochutím si ju kokosovým olejom a morskou soľou. Je to skutočne vynikajúce jedlo pre moje telo,“ pokračuje filmová herečka.

Žiadne hladovky, občas i maškrta

Ako uvádza webový portál www.eatthis.com Jennifer Aniston nezanedbáva svoje telo ani počas dní strávených na cestách. „Vždy, keď zostávam v hoteli, beriem si so sebou ľahké činky. Precvičím si ruky, napríklad pri pozeraní televízie alebo pri telefonovaní. Pred spaním si zase doprajem strečing a zopár cvikov na brušné svaly. Vždy totiž platí, že akékoľvek cvičenie je lepšie, ako žiadne cvičenie.“ Tajomstvo jej úspechu tak nespočíva v hladovaní, ale v zdravom životnom štýle, no ale aj s ním to vraj podľa herečkiných vlastných slov netreba preháňať. „Stravujem sa síce dobre, často trénujem, ale z času na čas si doprajem to, čo chcem. Nehladujem a moja rada znie: Prestaňte jesť nezdravé jedlá každý deň, môžete si ich však občas dopriať,“ uzatvára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #Jennifer Aniston #chudnutie #stravovanie #brušné svaly

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...