Jete málo zeleniny? Začnite ju piť!

Nejete ju často, nechutí vám, ste zaneprázdnená a... (pridajte svoje výhovorky, aspoň tri!). Nápad pre vás, ako vyšitý: Čo takto začať šalát piť?

22.11.2016 13:00
smoothie Foto:
Tento zázračný nápoj posilní imunitný systém.
debata

Nie nadarmo píšeme na túto tému v zime. Práve v tomto chladnom a často upršanom počasí potrebujeme vitamíny viac ako soľ! Aj ako prevenciu pred chorobami, ale aj na zotavenie po prekonanej chrípke. A hlavne: cítite sa aj vy bez nálady, trápia vás vyrážky a oslabený imunitný systém? Pre všetko existuje riešenie. Potrebujete vitamínovú bombu!

Vyhraďte si pre zásobovanie vitamínmi napríklad raňajky. Dostaňte do seba zdravé zelené smoothie v ranných hodinách a s ním aj všetky vitamíny, ktoré vám chýbajú.

Recept na tekutý šalát:

Potrebovať budete čerstvé špenátové lístky, kel alebo ľadový šalát, uhorku, brokolicu, zeler, petržlen, citrón, zázvor, jablkovú šťavu a olej.

Všetky prísady vložte do mixéra a pridajte vodu. Olej je veľmi dôležitý, aby telo absorbovalo aj v tuku rozpustné vitamíny. Výsledné smoothie je chutné a posilní imunitný systém. Ak si ho doprajete pravidelne, rozdiel onedlho spozorujete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zelenina #chrípka #imunitný systém #olej #vitamín #smoothie #tekutý šalát

+ Dovolenku si zaslúžite nielen pre radosť ale aj pre nevyhnutné zdravie.
Tímová spolupráca...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...