Je čas na masáž Raindrop: Uvoľní telo a posilní imunitu!

Počuli ste už o masážnej technike, ktorá posilní samoliečebné sily a je známa pod anglickým názvom Raindrop (dažďová kvapka)? Je veľkým hitom, ktorý sa oplatí vyskúšať!

14.11.2016 11:00
zdravie, príroda, liečenie, liečivá, bylinky,... Foto:
V centre pozornosti sú chodidlá a chrbtica.
debata

Lieči telo a prináša rovnováhu

V 80-tych rokoch Gary Young spolu s Lakotou Indianer rozvinuli techniku, ktorá lieči telo a prináša rovnováhu. Kvapkajú sa pri nej vysoko účinné éterické oleje ako dažďové kvapky na chrbticu. So špeciálnou dotykovou technikou sa oleje prenesú na pokožku a pôsobia pozdĺž chrbtice proti vírusom a baktériám.

Používajú sa čisté prírodné oleje

Éterické oleje totiž pôsobia pozitívne na imunitný systém tým, že podporujú samoliečebné sily tela. Technika Raindrop je účinná, neinvazívna metóda, ktorá telu pomôže pri zakrivení chrbtice a môže byť kľúčom a pomôcť aj pri zápaloch. Zaujímavá je pre pacientov so skoliózou, kyfózou a chronickými bolesťami chrbtice.

Začína sa pri chodidlách

Terapeut(ka) nanáša na chodidlá osem rôznych druhov čistých éterických olejov. Klientka leží na chrbte a užíva si pohodové dotyky pozdĺž reflexných zón. Potom tých istých osem olejov nakvapká na chrbticu a rozotrie končekmi prstov. Ten pocit je spočiatku úplne neznámy a po celom tele rozšíri mierne (príjemné) mravčenie. Niektoré z olejov, napríklad rozmarínový, sú veľmi teplé a môžu dokonca trochu páliť. Technika sa kombinuje s jemnými a pevnejšími masážnymi ťahmi. Terapeut nakoniec použije vlhký teplý obklad a vyhriate mramorové kamene. Výsledkom je uvoľnené, ale aj vyčerpané telo. Zaspíte okamžite.

Proces detoxikácie

Možno budete po tejto terapii musieť na toaletu. To je signál, že sa v tele začína proces detoxikácie. Ale pozor, olej by mal ostať na vašej koži, zmyte ho až na druhý deň. Zázračný pocit ľahkosti na seba nenechá dlho čakať.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #chrbtica #dotyk #rovnováha #masáž #skolióza #éterický olej #chodidlo

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...