Vaše chudnutie môže zmariť aj nuda! Ako to zmeniť?

Možno to znie banálne, ale cesta k lepšej postave by vás mala baviť. Ak sa počas nej len premáhate a nudíte, nevydržíte.

18.08.2016 11:00
plážový volejbal, fitnes, cvičenie, leto Foto:
Pri volejbale nielen dáte zabrať telu, ale aj sa zabavíte v kolektíve.
debata

Tu sú tipy, ako prežiť počas tréningu aj zábavu:

Buďte kreatívna

Posilňovňa a v nej dookola to isté. Cviky síce meníte, ale potešenie z tréningu vám akosi chýba. Hodinu pretrpíte a ste šťastná, keď sa táto „tortúra“ skončí. Prečo to nezmeniť? Nikde predsa nie je napísané, že kardio tréning musíte robiť stále na stacionárnom bicykli či orbitreku. Zamierte von a najlepšie s niekým, s kým vám je dobre. Vymyslite si aktivitu, pri ktorej sa zapotíte, ale je zábavná.

Striedajte prostredie

Existuje milión možností, kde a ako si zacvičiť. Aktuálne vás počasie láka von? Sadnite na bicykel a na lúke v tieni si vyskúčajte tréning podĺa článku v ženskom časopise. Skočte do bazéna na kúpalistu a dajte telu zabrať vo vode. Podvečer je ideálny čas na volejbal, tenis či basketbal. A ďalší tréning zamierte sama do posilňovne, ďalší zasa na skupinové cvičenie.

A čo „parťáci“?

Ak máte to šťastie, nájdite si viac ľudí, s ktorými cvičíte. Aj to môže byť osviežením. Ak vás nudí kolegyňa, s ktorou celý deň sedíte v jednej kancelárii, zrejme nebude tou správnou osobou na bicyklovanie.

Súťažte

Cvičenie s niekým si naplánujte ako súťaž. Neverili by ste, ako vás to namotivuje k lepším výkonom. Navyše, ak je súťaženie dlhodobé, na každý tréning sa doslova tešíte. Má to len jeden háčik – vždy si treba vyberať súperov, s ktorými ste na podobnej úrovni.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tréning #súťaž #postava #premáhanie

+ Pravidelná hydratácia je základom šťastia a zdravia.
Ak niečo robíte, nezabudnite si svoju prácu aj uložiť....

+ Vyskúšajte nové recepty, prekvapí vás, ako môžu potešiť.
Organizácia a plánovanie zvýšia vašu produktivitu....