Túžite mať štíhly driek ako krásna Bondova manželka? Skúste to takto

Herečka Rachel Weisz, ktorá je vydatá za kolegu Daniela Craiga - predstaviteľa agenta 007 Jamesa Bonda, ohuruje svojou figúrou.

19.11.2015 09:00
debata
Herečka Rachel Weisz na filmovom festivale v... Foto: SITA/AP, Arthur Mola
Herečka Rachel Weisz na filmovom festivale v Cannes. Herečka Rachel Weisz na filmovom festivale v Cannes.

Vo veku 45 rokov a po pôrode jedného dieťaťa má Britka ukážkové krivky so žensky tvarovanými proporciami a štíhlym driekom. Niet divu, že tajomstvo jej figúry, ktorá nepôsobí prehnane šľachovito, ale je ženská a súmerná, by chceli odhaliť mnohé bežné ženy.

Podľa britského Daily Mail, ktorý si ju vzal na mušku, je Weiszovej postava výsledkom práce s trénerom a tiež stravovacieho režimu s piatimi malými jedlami denne. V minulosti vraj trénovala pod vedením celebritného trénera Harleyho Pasternaka, ktorý jej dával len krátke, zhruba polhodinu trvajúce, tréningové sety.

Zhruba pred dvoma rokmi ju „koučoval“ Gregory Joujon-Roche. Ten pre web Popworkouts.com prezradil recept na udržiavanie pevného bruška slávnej držiteľky Oscara. Súčasťou plánu je hodina kardia na bicyklovom trenažéri, kde je nastavené 2-percentné stúpanie. Potom nasleduje tridsaťminútový tréning zameraný na brušné svalstvo, v ktorom sa využívajú aj závažia. Tie však Weisz v poslednom čase už vynecháva. „Som prirodzene dosť svalnatý typ. Preto nemôžem preháňať silové aktivity,“ cituje Daily Mail herečku, ktorá sa v súčasnosti vraj udržiava vo forme najmä pilatesom.

V minulosti však trénovala oveľa viac. Dôvodom boli aj akčnejšie polohy vo filmoch Múmia či Nepriateľovi pred bránami. Vtedy absolvovala kombinovaný tréning kardio-aktivít so silovými cvičeniami a pred nakrúcaniami vždy cvičila šesťkrát týždenne a vždy zhruba 90 minút.

Tip na cviky na bruško podľa niekdajšieho trénera Rachel Weiszovej:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cvičenie #aktivita #bruško #Rachel Weisz #driek #pevné

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...