Skvelé telo do bikín ako bonus! Zadarmo, stačí vyraziť von

Čo ponúka šport vonku? A počíta sa aj romantická prechádzka?

20.07.2015 17:00
plávanie, šport, voľný čas Foto:
Šup do vody a plávať!
debata

Leto je v plnom prúde! A s ním aj skvelé príležitosti na športovanie. Zabudnite na drahé fitness-centrá, krásne krivky získate aj pobytom vonku.

Plávanie v jazere

Žiaden chlór, hlava na hlave či dotieravé pohľady… V jazere kdesi za mestom nájdete kľud a navyše aj skvelú príležitosť na šport. Rýchlo do plaviek a šup do vody, plávanie je predsa skvelým športom. 30 minút plávania „štýl prsia“ sa postará o približne 450 kcal.

Behanie v lese

Beh je príjemná aktivita, počas ktorej nielen robíte čosi pre svoju postavu, ale aj psychiku. So západom slnka vybehnite do prírody a všetko vypustite z hlavy. Takýmto aktívnym relaxom, ak sa budete pohybovať 12 km/h, dokážete za 30 minút spáliť až 600–800 kcal, v závislosti od hmotnosti.

Bicyklovanie vonku

Čo takto „dopraviť“ sa k jazeru na bicykli? Určite poznáte ten skvelý pocit, keď po niekoľkých úmorných kilometroch šliapania do pedálov pred vami objaví vytúžené jazero. 30 minút jazdy na bicykli vás oberie o 400 až 500 kcal, v závislosti od rýchlosti.

Chôdzu nezatracujte

Pozor! Aj večerná prechádzka okolo jazera či po pláži sa počíta. Iste, nie je to také terno ako plávanie či beh, ale predsa len spaľujete, najmä, ak pridáte do kroku. 30 minút intenzívnej chôdze znamená: mínus 200 kcal.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #príroda #kalórie #šport #postava

+ Pokúste sa prestať piť kávu práve teraz, bude to najlepšie pre vás.
Neberte prácu z domu ako dovolenku, práve...

+ Pozitívne myslenie pritiahne šťastie a podporí zdravie.
Momentálne máte dostatok času, preto začnite viac a viac...