Chcete postavičku ako lusk? Tak vyrazte za športom von

Telocvičňu či fitness centrum vymeňte za prírodu. A budete sa tešiť z výsledkov!

01.06.2015 07:00
žena, príroda, švihadlo, cvičenie Foto:
Vyrazte do prírody aj so švihadlom.
debata

Vonku už zúri krásna jar a vy nemáte na čo čakať! Kalórie vyšportujete v prírode a na pláži o pár týždňov predvediete super postavičku v bikinách.

Beh

Všetko, čo sa týka behu, je pre postavu skvelé. Stúpne vám tep a kalórie spaľujete jedna radosť. Navyše, vychutnáte si svieži vzduch a krásku prírodu – v prídade, že zamierite niekam za mesto.

Bicyklovanie

Ak sa pri behu necítite príjemne, trápia vás kĺby či chrbát, sadnite si na bicykel. Telo „odbremeníte“ od jeho hmotnosti a vďaka rýchlemu šliapaniu do pedálov mu dáte poriadne zabrať. Navyše sa pohybujete rýchlejšie než keď idete pešo, takže tento druh športu je pre mnohých o čosi zaujímavejší ako beh.

Švihadlo

Stačí, ak zájdete za dom a môžete skákať. Zaujímavým zistením pre vás bude, aké namáhavé obyčajné skákanie cez švihadlo môže byť. Ak vydržíte päť sérií po troch minútach, blahoželáme. Postupne dávky zvyšujte.

Cvičenie na lavičke

Zaujímavý tréning si vytvoríte aj sama. Najskôr zanehnete do blízkeho parku, kde sú rozmiestnené lavičky. Takže cestou do parku absolvujete kardio cvičenie, potom už na lavičke posilňujete podĺa potreby – ruky, nohy, brucho či chrbát.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #beh #švihadlo #lavička

+ Vyvážená strava prinesie viac energie a pocit šťastia.
Dokumenty nepodpisujte hneď, potrebné je čítanie, inak...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...