Jednoduché cviky pre sexi nohy! Zvládnete ich doma aj v kancelárii

Nemáte čas na posilňovňu? Nevadí. Precvičiť si svaly na nohách môžete aj v kancelárii.

15.01.2015 11:00
Cvičenie, žena, tréning, nohy Foto:
Nohy si precvičíte raz dva, nemusíte chodiť do posilňovne.
debata

Dlhý deň v práci, niekoľkohodinové sedenie za stolom – realita, ktorá nohám neprospieva. Ale môžete to zmeniť a dokonca celkom ľahko. Aby ste sa mohli pochváliť peknými nohami, nemusíte tráviť každý deň v posilňovni. Cvičiť môžete aj v kancelárii, stačí si nájsť niekoľko minút počas dňa.

Vyskúšajte tieto cviky

  • Oprite sa chrbtom o stenu tak, aby kolená zvierali 90 stupňový uhol. V tejto pozícii vydržte 30 sekúnd, potom sa postavte. Cvik opakujte päťkrát. Cítite pálenie v stehnách? Tento cvik vám pomôže okrem iného aj v boji s celulitídou.
  • Aj ďalší cvik pomáha svalstvu nôh a takisto ho zvládnete počas obednej prestávky, naríklad v kuchynke. Stojte vzpriamene a urobte výpad vpred. Dbajte na to, aby koleno nepresahovalo prsty na nohách. Dajte si ruky vbok a pohybujte sa smerom hore a dole, trup musí zostať vystretý. Urobte päť opakovaní.
  • Svaly na nohách si precvičíte aj týmto cvikom: Postavte sa vzpriamene a dvíhajte striedavo nohy tak, aby kolená zvierali 90 stupňový uhol. Urobte 20 opakovaní, potom sa uvoľnite.
debata chyba
Viac na túto tému: #nohy #tréning #cviky

+ Nato aby ste mohli pomáhať ľuďom okolo seba musíte byť silný.
Sami zo seba budete mať lepší pocit keď všetko...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...