Veľkým koníčkom speváka Roba Pappa je varenie. „Mám aj blog o varení a venujem sa mu naozaj aktívne už veľa rokov,“ hovorí. Keďže na tanieri chce mať nielen chutné, ale aj zdravé produkty, na výber surovín si dáva zvlášť pozor. „Mám rád farmárske produkty, napríklad mäso v obchodoch nekupujem vôbec, iba z fariem. Mám ich niekoľko overených a som s nimi spokojný.“ Podobne je na tom aj so zeleninou. „Sezónnu zeleninu takisto kupujem slovenskú, priamo od pestovateľov.“ Tabu v jeho kuchyni sú aj rôzne umelé dochucovadlá. „Bujóny či podobné veci u mňa nenájdete, tomu sa naozaj vyhýbam.“
A čo dáva na tanier svojej 4-ročnej dcére Isabelle? „Musím priznať, že ona veľkým jedákom nie je a najradšej by jedla stále dookola párky, hranolky či hovädzie mäso. Zje aj nejaké ovocie, ale zeleninu, tak tú veru neobľubuje. Ale veríme, že s vekom sa jej chute upravia a postupne sa prepracujeme k pestrejšej strave,“ hovorí spevák a spomína si na to, ako to s jedením vyzeralo, keď vyrastal on. „Myslím si, že ja som mal v tomto smere prísnejšiu výchovu. Na tanier sa dala tekvicová omáčka a kým som ju nedojedol, tak som sedel za kuchynským stolom a hotovo. My dcéru do jedla nenútime, ani jej nasilu nevnucujeme len zdravé jedlo. To sa všetko časom upraví, myslím si,“ dodal Papp.