Ako sa modelka Kate Upton stará o svoje telo? Jej tréner to prezradil

Za krivkami modelky a herečky Kate Upton stojí tvrdá drina a odriekanie.

29.05.2014 17:30
debata

Kate Upton je modelka a herečka, ktorá sa celkom zaslúžene pýši prívlastkom sexi. Jej krivky ju dostali až na obálku magazínu Sports Illustrated. Sú naozaj závideniahodné a tak sa nejedna žena pýta, ako sa k nim hviezda vlastne dopracovala. A odpoveď je jasná! Nie je to len génmi, kráska na sebe tvrdo drie. O tom, ako vyzerá jej režim, hovorí tréner David Kirsch. Ten sa, mimochodom, nestará len o Kate Upton,a le aj o telo štyridsiatničky Heidi Klum.

Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu... Foto: SITA/AP, Barry Wetcher
Film Review The Other Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman Herečka a modelka Kate Upton na zábere z filmu The Other Woman.

„Všetci sa ma pýtajú, či je Kate v otázke športu a výživy disciplinovaná. Na raňajky napríklad zje omeletu z vaječného bielka so špenátom, ale keď je treba, vydrží aj 48-hodinovú detoxikačnú kúru. Kate presne vie, ako a kedy sa stravovať,“ povedal pre magazín Vogue.

Jej diéta spočíva v tom, že sa vyhýba cukru a uhľohydrátom, to je základ. Okrem toho sa nekamaráti ani s alkoholom a lepkom. „Pred alkoholom svojich klientov vystríham. Za jednu noc môžete zničiť to, čo ste si niekoľko týždňov s námahou budovali. Navyše, ak niekto pije, počas fotografovania na druhý deň rozhodne nevyzerá tip-top. A to je problém.“

A ako sexi modelka cvičí? „Robíme intenzívny kruhový tréning, tri až štyrikrát týždenne. Trénujeme najmä brucho, zadok a stehná. A ešte boxujeme, Kate to miluje a je to skvelé na ramená.“

Pred nakrúcaním filmu The Other Woman, v ktorom sa okrem iného predviedla aj v bikinách, bol jej tréning ešte o čosi intenzívnejší. „Trénovali sme päť až sedemkrát do týždňa, zvyčajne až neskoro večer 60 až 90 minút,“ dodal tréner hviezdnej krásky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kate Upton #tréning

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...

+ Dávajte si pozor nato čo hovoríte, mohlo by sa vám to splniť.
Plánovanie budúcnosti zabezpečí finančnú...