Tri tipy, ako sa uvoľniť

Skúšajte, čo na vás platí! Všade sa píše, že najviac vecí človek pritiahne, keď je šťastný, uvoľnený. Skúste toto!

18.11.2013 14:00
šťastná žena, žena so psom, piknik Foto:
Také jednoduché. Buďte šťastná.
debata

Motivujte sa
Nech sa o motivačných knihách hovorí čokoľvek, siahnite po nejakej, ktorá sľubuje uvoľnenie, alebo čo i len chvíľkový pocit šťastia. Teraz ju budete potrebovať. Prečítajte si ju, duševne sa z nej „napapkajte“ a robte niečo pozitívne, čo sa v nej odporúča. Napríklad si začnite vizualizovať pred spaním svoje sny. Alebo vstávajte usmiata, začnite si pred zrkadlom hovoriť, že ste zdravá, šťastná a krásna.

Choďte von!
V prípade, že nepatríte k spoločenským ľuďom, rady davu, aby ste išli „do spoločnosti“, s partiou ľudí (ktorú, okrem iného nemáte a nikdy ste nemali), alebo v piatky piť, z čoho ste už vyrástli, neznášate alkohol a prefajčené priestory, vpúšťajte jedným uchom dnu, ale druhým von… Aj tak to však neznamená, že ostanete doma. Vezmite napríklad psa na dlhšiu prechádzku, ako je vaším zvykom. Hoci ho venčíte iba pred svojím domom a všetkých psíčkarov naokolo už dobre poznáte, urobte výnimku. Pes je vaša spoločnosť. Nebudete sama, vyčistíte si hlavu a budete mať šancu, že niekoho nového stretnete. Robte si takéto výlety často.

Naučte sa techniku
Existuje technika, ktorá sústredí všetku pozornosť na prítomnosť a odpútava pozornosť od budúcnosti. Naučte sa podľa nej žiť tu a teraz a tešiť sa zo všetkého, čo prežívate. Dosiahnúť zázraky sa dá aj meditáciou a tiež jogou. Skúšajte, čo na vás platí. Ak niečo z vymenovaného, výsledky pocítite okamžite. Napätie, ktoré vám blokuje cestu k šťastiu, sa jednoducho vyparí.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #motivačná literatúra #meditácia #šťastná žena

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...