Luxus za 15 miliónov! Jonas s manželkou predali nádherný dom, nazrite tam s nami

Aktuálna situácia praje opäť predaju nehnuteľností, aj tých mimoriadne luxusných. Nazrite s nami do domu, ktorý len nedávno predaj známy americký spevák Joe Jonas a jeho manželka Sophie Turner. Dokonca na ňom zarobili.

06.10.2021 08:00
shutterstock 1415256653 Foto:
Herečka Sophie Turner a spevák a hudobník Joe Jonas.
debata (2)

Ide o luxusnú nehnuteľnosť v Južnej Kalifornii, ktorú si dvojica kúpila v roku 2019 za sumu 14,1 milióna dolárov. A hoci jej cena na trhu s realitami sa v aktuálnej ponuke prehupla cez sumu 16 miliónov, kupca nakoniec zaplatil zhruba 15,2 milióna dolárov. Každopádne aj takýto zisk asi poteší.

Radosťou muselo tiež byť bývanie v takomto nádhernom obytnom dome. Nehnuteľnosť s rozlohou zhruba 1400 metrov štvorcových sa nachádza v enkláve Royal Oaks v meste Encino v Los Angeles a má deväť spální a jedenásť kúpeľov. O predaj sa starala spoločnosť Toptenrealesta­tedeals.

Súčasťou komplexu nehnuteľnosti speváka Joa...
Súčasťou komplexu nehnuteľnosti speváka Joa...
+10Záber na interiér luxusnej vily speváka Joa...

Pri zariaďovaní a drobných rekonštrukciách sa celebritná dvojica už pri zaobstaraní si domu spojila s interiérovým dizajnérom Jaeom Omarom. Ten uplatnil svoje schopnosti a vyzdvihol krásu krajiny vrátane starobylého duba uprostred nehnuteľnosti. Medzi ďalšie dizajnové prvky, ktoré boli pridané, patrí bazén s vírivkou, dizajnové prvky zo starého dreva, rôzne importované kamenné akcenty a vlastná vínna pivnica.

Všetky izby sú otvorené a vzdušné s vysokými stropmi a vonkajším výhľadom. K dispozícii je aj dvojizbový hosťovský domček, ktorý slúži aj na zábavu pre návštevy i domácich. Nachádza sa v ňom totiž akvárium, humidor na cigary či dídžejský pult. V exteriéri je v celom areáli svieži zelený trávnik, ale napríklad aj vonkajší projektor na filmové večery.

zväčšiť Záber na exteriér luxusnej vily speváka Joa... Foto: Anthony Barcelo/Jae Omar Design via Toptenrealestatedeals.com
Valley Meadow 7 Záber na exteriér luxusnej vily speváka Joa Jonasa a jeho manželky Sophie Turnerovej, ktorú dvojica nedávno predala za 15,2 milióna dolárov.

Royal Oaks je jednou z obľúbených štvrtí celebrít v Los Angeles. Párik už stihol po úspešnom predaji kúpiť nový dom, pričom sa zdá, že sa rozhodli pre menší priestor. Ide o nehnuteľnosť v Miami Bay Point priamo na pobreží s tromi spálňami a obytnou plochou 950 metrov štvorcových. štvorcových stôp za 11 miliónov dolárov. Dvojica sa kúpou nehnuteľnosti presunula do susedstva takých hviezdnych párikov ako je Toma Brady a Gisele Bundchen, Joshua Kushner a Karlie Kloss či Cindy Crawford a Rande Gerber. V galérii si pozrite nádherný interiér predanej nehnuteľnosti v Encine.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #predaj #dom #zisk #luxus #Joe Jonas #nehnuteľnosť #Sophie Turner #Jae Omar

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...

+ Pravidelne regenerovať svoje sily je správne, inak padnete únavou.
Podnikanie bude smerovať dopredu a vy budete...