Alkohol + online nákupy? Výsledkom sú niekedy fakt bizarnosti, napríklad...

O tom, že počas pandémie koronavírusu výrazne vzrástol objem nákupov cez internet, ste už asi čítali. Možno aj o tom, že v niektorých domácnostiach stúpla spotreba alkoholu. A čo, ak sa tieto dve veci spoja?

19.06.2020 17:00
Nakupovanie online v zľavách je čoraz... Foto:
Nakupovanie online môže byť nebezpečné, ak pri tom pijete.
debata (1)

Britský portál Daily Mail nedávno prišiel s pomerne zaujímavými (a humornými) výsledkami prieskumu z portálu The Poke. Išlo o najbizarnejšie nákupy, ktoré ľudia urobili na internete vo chvíľach potúženia alkoholom. Samozrejme, keď tovar dorazil domov, už toľko nadšenia neprežívali. Niektoré z objednaných kúskov však naozaj vyvolali úsmev na tvári.

Ochranné rúško ako psí čumák

Jeden z užívateľov internetu si v čase korony objednal ochranné rúško na tvár. Výrobok z látky ho zaujal netradičnou potlačou. Presne v oblasti úst a nosa mal totiž potlačený obrázok psej tlamy – s nosom a papuľou. Vraj túto kúpu neoľutoval.

Sprchovanie s idolom

Zjavná láska k hercovi Jeffovi Goldblumovi musela motivovať ďalšieho z internetových nakupujúcich. Na portáli The Poke totiž zverejnil sprchovací záves, ktorý si objednal v čase, keď došiel domov z baru. Ide o igelitový záves s veľkou podobizňou herca známeho z filmov Mucha či Jurský park.

Vlastné klobásky

Popíjanie sa často spája s jedlom a zdá sa, že tomuto rozhodnutie predchádzal klobásový večer. Ako si inak vysvetliť objednávku stroja na plnenie vlastných klobás. Jedine, že by nákupcom bol nejaký pán mäsiar zo stredného Slovenska, ktorý sa chystá na zakáľačku. Ale nebol, The Poke uviedol, že išlo o zákazníka z USA.

Pes elegán

Majiteľka štvornohého miláčika vnímala ako skvelú myšlienku objednať svojmu psíkovi nový obojok. S motýlikom! Vraj ho použila len raz, keď chcela zachytiť moment toho, akú hlúposť si v slabej chvíli po večernom poháriku objednala.

Vlastný sad?

Slabosť pre záhradníčenie sa síce v časoch koronakrízy prejavila v mnohých domácnostiach. Ale niekedy sa ambície nestretli s realitou. Napríklad v prípade dámy, ktorá si vraj objednala 500 cibuliek kosatcov. Menší problém, nemá ich kam zasadiť…

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #alkohol #bizarné #objednávka #nákup cez internet

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...