Neriešte komplexy a poriadne si užite leto!

Trápi vás, ako budete na dovolenke vyzerať v plavkách a chcete sa utýrať hladovkou, alebo máte iné starosti, ktoré vám bránia naplno sa tešiť z leta?

21.06.2014 14:00
leto, úsmev, plavky, pláž Foto:
Sebavedomá a vyrovnaná žena je zaujímavá pre zvedavé mužské pohľady.
debata

Zbavte sa hlúpostí a bude to super

Namiesto nezmyselnej diéty, ktorá váš organizmus oberie o potrebné látky, o pôžitky, čo vás vedia dobre naladiť, o prirodzený spôsob života, skúste sa mať viac rada. Prijmite veci také aké sú, tešte sa z priazne ľudí okolo seba a určite nedopusťte, aby vám nejaké to kilo navyše bránilo užiť si letné radovánky.

Sexi aj bez ideálnych mier, hlavne úsmev

Nezáviďte štíhlejším, aj tie riešia kadejaké nepodstatné problémy, radšej sa ponorte do vône leta, využívajte každú možnú voľnú chvíľu na pobyt v prírode. Vyrovnaná a oddávajúca sa letnému relaxu, budete zaujímavá aj pre zvedavé mužské pohľady. K letu patrí to, že sa viac odhaľujeme a viac si nás okolie všíma, buďme prirodzené, sebavedomé a usmievavé – pritiahneme nevšedné zážitky.

Pohoda, žiaden stres a úzkosť

Vystresované, zakomplexované, s výčitkami dopriať si hoci len kopček zmrzliny, či iný „prehrešok“ voči telu – nikoho nezaujmeme, skôr na smrť otrávime. Pre lepší pocit sadnime napríklad na bicykel a urobme si zopár dĺžok v jazere, alebo si zvoľme inú pohybovú aktivitu, ktorá nás bude baviť. Hlavne nech sa cítime dobre a sviežo – to je podstatnejšie, než to ako nám sadnú plavky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #leto #sebavedomie #komplexy

+ Malé zmeny v jedálničku vás nabijú pozitívnou energiou.
Pomoc pri rozhodovaní ohľadom financií nenechávajte na...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...