Namiesto vystresovanej mamy - krásna aj na sviatky

Doprajte si malý predvianočný darček a dajte sa do gala!

22.12.2013 17:30
kaderník, vizáž, oddych, relax Foto:
V predsviatočnom zhone si ukradnite čas aj pre seba.
debata

Zabehnite ku kaderníčke a kozmetičke, alebo si aspoň ukradnite doma čas pre seba, nafarbite si vlasy, myslite na to, že chcete byť na Vianoce a na Silvestra v pohode a pekná.

Na atmosfére pridá váš úsmev

Ak nestíhate poriadne ani bežné nákupy, večere, vyprať a vyvesiť, vyžehliť a podobne, preorganizujte si program do sviatkov, nenechajte sa úplne vyšťaviť a zničiť. Upravená žena – spokojná žena, tomu podriaďte aj sviatočnú atmosféru! Je úplne k ničomu strhať sa pri každodenných povinnostiach a k tomu s vyplazeným jazykom vyčariť Vianoce či vítanie nového roka.

Uľahčite si prípravy

Tie z nás, ktoré to nezvládame bravúrne, bez stôp po strese, mali by sme zo zoznamu povinností niečo vypustiť, alebo to hodiť na vybavenie niekomu inému. Napríklad manželovi, prípadne službe, ktorá je tu na to. Či už upratovanie, alebo nákupy – skrátka nenechávajte všetko na seba!

Zážitkový darček pred Vianocami

Po celoročnom naháňaní máte nárok cítiť sa aspoň na chvíľu vyrovnaná a príťažlivá. To ocenia aj najbližší! Nečakajte, či dostanete pod stromček poukaz na welness pobyt, alebo na návštevu do salónu krásy. Zabezpečte sa skôr, v rámci bežného zhonu si objednajte masáž, skočte na chvíľu do sauny a perličkového kúpeľa, dajte si do poriadku vizáž a urobte si radosť pekným doplnkom do šatníka, s ktorým oslníte aj pri Štedrej či Silvestrovskej večeri!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Pohoda #stres #Vianoce #sviatky #zážitkový darček

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Chýba vám elán, slnečné lúče vám pomôžu doplniť energiu a vitamín D.
Očakávajte uznanie za vašu tvrdú...