Cíťte sa skvele a dajte to najavo!

Odstráňte všetko negatívne zo života a užite si pocit šťastia.

11.12.2013 17:00
žena, portrét, emócie, sebavedomie Foto:
Buďte sami sebou, aj keby váš osud malo v moci tornádo.
debata

Ako na to? Hlavne dlho nerozmýšľajte a urobte si spontánny zoznam vecí, situácií a ľudí, brániacich k vášmu rozletu. Podčiarknite to výraznou linkou a neváhajte ani minútu, kým skúsite zmenu optiky a činov.

Začnite od seba – buďte vo svojej koži

Urobte na začiatok aspoň základné minimum pre dobrý pocit – osviežte telo, vzpružte sa, vychystajte medzi ľudí. Potrebujete k tomu nový účes, výmenu šatníka, či aj nejaký ten vzrušujúci zážitok, aby ste šokovali seba i okolie? Neváhajte a točte svoje koleso šťastia! Nežijeme v pralese, možností zefektívniť život je veľa, vyberte si z ponuky a prispôsobte to svojmu charakteru.

Neopičte sa, nebojte sa prirodzene prejaviť

To, čo je módne, nemusí byť úžasné a okrem človeka, ktorý má páky na ovládanie trendov, sú možno všetci jeho „nasledovníci“ trápni. Buďte sami sebou, aj keby váš osud malo v moci tornádo, či tsunami, alebo lavína! Sú jedinci, ktorí dokážu byť hodnovernou kópiou a dať do toho aj kus seba, ale je ich možno päť na celej planéte. Buď si nájdete svoju galaxiu, alebo to zvládnete tu na Zemi a vo svojej koži!

Máte nadhľad? Ostaňte nad vecou!

Nikto z nás laikov poriadne nevie, čo komu spôsobuje určité zdravotné riziká, čo presne človeka obmedzuje v živote. Máme zakorenené nejaké tie pravidlá a zákonitosti, ale často netušíme, kde nás môže zradiť fyzická i psychická kondícia. Ten, kto hľadá odpovede, sa určite niečo dozvie. No neraz je to mätúce – príliš veľa informácií z rôznych zdrojov môže spôsobiť veľký chaos. Doprajme si priestor na upratanie v sebe a keď sa nám to podarí, ukážme to. A pomôžme i iným!

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #šťastie #sebavedomie #prirodzený prejav #nadhľad

+ Vyrovnaný jedálniček je kľúčom k dlhodobému šťastiu.
Nakupujete nadbytočne veľa potravín potom končí v...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...