Váš život sa nezlepšuje? Možno len opakujete chyby!

Neviete sa zbaviť smoly na pätách? Dajte na papier všetko, čo vás trápi a vedľa pravdivo napíšte, čo ste už urobili pre nápravu.

14.04.2013 18:00
smola, pokazené rande, nezáujem Foto:
Nezdarov vo vašom živote sa začnite systematicky zbavovať.
debata (1)

Zistenie vás môže naviesť na správnejšiu cestu a budete sa cítiť lepšie.

Nespokojnosť s kariérou, vzťahmi, či v inej sfére?

Je úplne jedno, čo vás „žerie“, aj zdanlivo malý a ľahko riešiteľný problém vás môže poriadne potrápiť, hlavne ak ho neriešite. Lamentovať, že to či ono vám nejde, nepomôže. Sú nutné činy a uvedomiť si, ktoré nezdary sa vo vašom živote akosi podozrivo opakujú a tých sa začať systematicky zbavovať.

Otravná kríza, nie a nie sa dostať do normálu?

Niekedy sa zamotáme do problémov a nechcú nás pustiť. Nastavte sa na to, že keď je už nejaká tá kríza tu, je dočasná a vy môžete urobiť veľa pre jej skrátenie. Čím skôr sa vyhrabete z pavučiny omylov, tým rýchlejšie budete vo forme a verte, že na nešťastné obdobie onedlho zabudnete a rozhodne sa nemusí opakovať.

Preč so strachom, komplexmi, blokmi, apatiou

Keď ste dlhšie v jednom negatívnom kolotoči, zrejme ste sa zacyklili v psychických blokoch. A tie vám bránia vrátiť sa k sebe, k svojmu úžasnému a jedinečnému „JA“, k veciam, ktoré vás bavia, k métam, ktoré vás inšpirujú, k činnostiam, ktoré vás napĺňajú. Myslite na toto všetko, chcite byť opäť vo svojej koži a ono sa to k tomu priblíži.

Máte v hlave zmätok, neviete z toho von?

Možno je toho príliš veľa, v čom sa točíte a už strácate orientáciu. Niekedy sa to nakopí a nezmyselné bloky sa v našej hlave usídlia a už sa s nimi začíname stotožňovať, zmierovať. Pritom túžime byť niekde inde, ale zdá sa nám, že to lepšie je tu pre iných, nie pre nás. Veľká chyba! Každý sa môže cítiť šťastný, zbaviť sa tiaže myšlienok a problémov, dosiahnuť úspech tak, aby bol spokojný a vyrovnaný. Krízy, omyly, bloky – to všetko sa dá prekonať a stať sa vďaka tomu i odolnejší. Patria k životu, neľakajme sa ich, ako prišli tak odídu a my im k tomu pomôžeme.

1 debata chyba

+ Začínate mať problémy s dýchaním, potrebujete pravidelný pohyb.
Zvýšte pozornosť pri zverejňovaní osobných...

+ Pocítite prílev vnútorných síl a zvýši sa vám chuť do života.
Vykročíte správnou nohou a problémy vyriešite bez...