Osmička je šťastné číslo, deviatka mimoriadne

Čísla neklamú, hovoria numerológovia. Váhu majú aj v tradičnom čínskom feng šuej.

23.02.2011 09:16
Osmička je šťastné číslo, deviatka mimoriadne Foto:
Osmička je šťastné číslo, deviatka mimoriadne
debata

Úspech? Peniaze? S osmičkou
Kto chce byť v práci úspešnejší, prípadne mieni podporiť svojho obchodného ducha s cieľom získať veľa peňazí, mal by sa zamerať na číslo osem. Toto číslo treba obsadiť kamkoľvek, najlepšie všade. Číňania si precízne vyberajú telefónne čísla, adresy, autá a bankové čísla, veď ich nebudú používať len jeden víkend a očakávajú od nich, že im prinesú prosperitu. Veria, že sa to udeje, ak je v ich čísle účtu prítomná osmička. A za to, aby sa v ich značke auta nachádzalo toto pre nich magické číslo, spravia čokoľvek. Stačí jedna!

V telefónnom čísle zas najlepšie účinkuje, ak je na jeho konci. Príbeh šťastnej osmičky je prostý, foneticky v čínštine znie ako „rast a prosperita“. Jej silu podporíte, ak pred ňu „postavíte“ číslo šesť, sedem alebo deväť. Pôsobia spolu tak, že šancu na úspech zdvojnásobia.

Obľúbená je aj devina
K šťastným kombináciám patrí aj štvorka s jednotkou, prípadne so šestkou či deviatkou. Mimoriadnej popularite sa teší aj číslo deväť, a to aj v prípade, že ide o tzv. finálnu deviatku (ak sa dvojciferné číslo rozloží zrátaním). Pre Číňanov totiž predstavuje plnosť neba a zeme.

Štrnástka prináša smolu
Zaujímavosťou je, že na rozdiel od nás, Číňania nepovažujú trinástku za nešťastnú, zato však štrnástku áno. No najzúfalejšia zo všetkých čísel je pre nich štvorka, jej zvuková podoba totiž znie podobne ako smrť. Hlavne by sa ňou opäť nemalo končiť telefónne číslo, značka auta alebo číslo bankového konta. Ak budete mať na výber, vyhýbajte sa aj nepriaznivým číslicam 5 a 2. Ani kombinácia 2 a 3 však neveští nič dobré.

Text: dz pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Rozdelíte si denné jedlo na viacero porcií, úspech sa rýchlo dostaví.
Očakávajte dobré správy ohľadom...

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...