Chýbajú vám v dátume narodenia čísla 5 a 0?

Podľa numerológie vám tým pádom chýbajú "čísla stredu".

19.01.2012 10:30
Chýbajú vám v dátume narodenia čísla 5 a 0? Foto:
Chýbajú vám v dátume narodenia čísla 5 a 0?
debata

Niečo nie je v poriadku
Čo to pre vás znamená? Možno si častejšie ako iní kladiete otázku, aký má vlastne život zmysel a častejšie ako tí, ktorí v dátume narodenia majú nulu aj päťku, blúdite životom bezdieľne. Stále vám niečo chýba, prenasleduje vás pocit, že niečo nie je v poriadku. Existuje spôsob, ako to napraviť. Stačí sa občas do seba zahĺbiť. Venujte sa joge, pomôže vám.

Strach zo zlyhania
Ten, kto nemá v dátume narodenia nulu a päťku, si veľmi neverí. Presviedča sa o tom, že je dobrý a bojí sa, že zlyhá. V práci aj vo vzťahoch. Ozaj zlá je aj neistota a váhanie, ktoré takýto človek pociťuje. Mám tú pravú (toho pravého)? A čo zamestnanie, čo ak by som mal robiť niečo celkom iné?

Pomôže zviera a príroda
Píšeme o dospelých ľuďoch, ale zle znášajú absenciu nuly a päťky aj deti. Numerológovia odporúčajú rodičom takýchto detí, aby im dovolili spávať s plyšovým zvieratkom. Hniezdočko a pocit domova potrebujú viac ako deti s päťkami a nulami. A čo potrebujú cítiť tieto deti najmenej, je osamelosť. Ak sa vám narodí dieťa bez týchto čísel, zaobstarajte mu zvieratko, najlepšie, keď bude v domácnosti skôr ako bábo a často ho voďte do prírody.

Veľa žltej
Deťom aj dospelým bez „5 a 0“ pomôže veľa žltej farby. Žlté steny, žlté oblečenie, veľa žltej na obrazoch… Všade sa táto farba zíde.

Text: -dz- pre Žena.Pravda.sk
Foto: SHUTTERSTOCK

debata chyba

+ Prepracovanie a únavu nepodceňujte, radšej si do sýta oddýchnite.
Peniaze, ktoré vám ponúkajú si zaslúžite, načo...

+ Pocítite oslabenie imunitného systému, prospeje vám krátky pôst.
Nové pracovné príležitosti otvoria...