Každá môže byť sexuálnou bohyňou. Skúste nové triky vo vašej spálni

Chcete si okoreniť sexuálny život? Túžite priniesť zmenu do vašich plachiet a zaujať partnera trochu inak ako bežne? Skúste pár tipov, ktoré nie sú náročné na čas, na prípravu ani na kondíciu. Jednoducho záleží iba na tom, či máte, alebo nemáte chuť spraviť niečo s vašim domácim sexom.

30.07.2023 13:00
sex, mladí ľudia, láska, vášeň, posteľ Foto:
Vzájomné vyzliekanie je veľmi intímny čin, ktorý by v spálni určite mal praktizovať každý pár.
debata

Tanec namiesto ležania

Zatancovať si môžete aj v spálni. Nie je nič jednoduchšie. Stačí si pustiť hudbu a začnite tancovať. Spoločne. Zabudnite na štýl, precíťte hudbu a hýbte sa, ako cítite. Urobte si radosť svojimi obľúbenými skladbami a tancujte okolo postele. Také „šialenstvo“ vás zabaví aj nabudí. Nehovoriac o endorfínoch, ktorých produkcia sa okamžite spustí. Môžete dosiahnuť až euforické stavy a potom sa vrhnúť na seba, prípadne sa spoločne vyzliekať.

Udržujte očný kontakt

Oxytocín býva nazývaný ako hormón dôvery, lásky alebo dokonca zamilovanosti. Vytvára hlbšiu intimitu a vyplavuje sa okrem iného v momente, keď sa jeden druhému pozeráte do očí. Tak na nič nečakajte, posteľ prispôsobte pre dôverné rozhovory. Pozerajte si zamilovane do očí, vytvorte si chvíle, keď budete môcť spolu hovoriť a skúmať sa. Uvidíte, že sa vám čoskoro rozšíria zreničky a vy budete zrazu plní lásky, nežností a sex s oxytocínom bude intímnejší a krajší.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Bežné činnosti, ktoré môžete ľahko premeniť na predohru. Skúste ich

Vzájomné vyzliekanie

Je to veľmi intímny čin, ktorý by v spálni určite mal praktizovať každý pár. Zvyšuje žiadostivosť, stupňuje vzrušenie, a v neposlednom rade sa s nejakými kúskami oblečenia dá skvele špásovať. Použite kravatu alebo vlastnú podprsenku a zviažte partnerovi ruky či nohy! Alebo ju premeňte na očnú masku. Možností je viac ako dosť. No pamätajte si, že čím viac zábavy na začiatku, tým viac vzrušenia na konci.

Erotická masáž

Neprejdite z predohry hneď na sex. Predlžujte dobu vzájomných nahých dotykov napríklad masážou. Ponúknite náprotivku, že si navzájom doprajete masáž s intímnym koncom. Počas masáže môžete mlčať, hovoriť alebo počúvať relaxačnú hudbu. To je jeden z najlepších spôsobov, ako tráviť čas spoločne.

Objímajte sa

Kedy ste sa naposledy objímali? Dotyky podporujú produkciu hormónu oxytocínu, ktorý zmierňuje pocity hnevu a osamelosti. Takže si ležte v náručí, bozkávajte sa a venujte jeden druhému. Povedali by ste, že takéto zdanlivé „banality“ romanticky formujú váš vzťah a zlepšujú sex? Stačí naozaj málo k tomu, aby mohlo byť všetko lepšie. Občas len nezabúdať a nebrať druhého ako samozrejmosť.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tanec #dotyk #romantika #sexuálny život #erotická masáž #objímanie #očný kontakt #vyzliekanie sa

+ Zamyslite sa nad životom a sami prídete nato, čo by ste mali zmeniť.
Niekedy niečo jednoducho nejde, vtedy je...

+ Po práci si oddýchnite, máte nárok na prestávku navyše.
Opatrné hospodárenie s časom a peniazmi sa oplatí....