Bežné činnosti, ktoré môžete ľahko premeniť na predohru. Skúste ich

Aj vám sa už pusa objatie a láskanie zdajú nudným a opotrebovaným začiatkom predohry? Hoci to nie je zlý úvod k sexu, rozhodne sa nedá aplikovať celoživotne. Preto je dobré poznať, ako si predohru osviežiť a to aj pri činnostiach, pri ktorých by ste inak na sex ani nepomysleli.

10.10.2022 14:40
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Ako si predohru osviežiť a to aj pri činnostiach, pri ktorých by ste inak na sex ani nepomysleli?
debata

Výhody netradičnej predohry

Možno to poznáte aj z vlastnej skúsenosti. Toľko odkladáte prípravy na milovanie až vás prejde chuť, alebo premôže únava. Presne tomu zabráni, ak spoločne prejdete od komplikovanej prípravy na láskanie na netradičné začiatky vzrušenia.

Umývanie zubov

Zdá sa vám to vtipné? Ale kto hovorí, že vzrušenie môže prameniť len z vážnych situácií. Práve naopak. Nie je na škodu, ak pridáte trochu humoru. Príďte si spoločne umyť zuby do kúpeľne a buďte nahí. Ak vám potom kvapne trochu peny na prsia a telo, nerobte z toho žiadnu vedu, práve naopak, môže to byť začiatok príjemného hladkania sa, starostlivosti o toho druhého, dotykov, umývania. Verte či nie, umývanie zubov si naozaj obľúbite a možno sa takto dopracujete aj k lepšej sklovine, pretože sa vám bude chcieť umývať dlho a často.

Večerná hygiena

Je to tak trochu ako s umývaním zubov, ale pre odvážnejších. Pretože nemusí ísť len o bežné umývanie sa, ktoré je tiež veľmi príjemné. Môže byť spojené aj s technikou, ktorá je pre mnohých lákavá, ale aj zahalená istým tabu a tajomstvom. V sprche alebo vani môžete skúsiť aj močenie. Pissing je totiž pre mnohých ľudí doslova fetišom. Stačí trochu horúcej tekutiny na tele a uvidíte, že to zrazu bude úplne iné vzrušenie.

sex, pár, vášeň, láska, hádka, problémy Čítajte aj Ako si začať (znovu) užívať sex so stálym partnerom?

Upratovanie

Aj taká nepríjemná činnosť ako utieranie prachu, alebo žehlenie môže byť veľmi dráždivé. Hlavne ak si uvedomíte, že ho môžete vykonávať v negližé, alebo v erotickej bielizni. Ak často upratujete sama, môžete si byť istá, že stačí takáto zmena a už budete upratovať dvaja. A po upratovaní spoločne upracete aj svoju túžbu do uspokojenia.

Obyčajná večera

Vôbec nemusí byť romantická. Ale aj bežné kúsky jedla si viete do úst vkladať zmyselne. Obliznúť si pery, pri sedení zájsť partnerovi do rozkroku a trochu ho rozpáliť. A to všetko zvládnete aj za domácim stolom. Stačí len trochu chcieť a otvoriť dvere nevšednosti. Pritom ak začnete s takýmto pokúšaním, tak si môžete byť istá, že aj partner zareaguje a dojedať budete už plnohodnotne vzrušení. Potom už len smer posteľ.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #predohra #vzrušenie #zlepšenie intimity #dlhodobý vzťah #domáce práce #erotické predstavy #sex po rokoch

+ Pozor, čo dnes zjete, škodíte tým svojmu žalúdku a črevám.
Čas na zmenu kariéry? Nasledujte svoje srdce a...

+ Nový športový režim prinesie posilnenie tela aj ducha.
Ak niečo pokazíte, aj si zato zaplatíte, myslite však do...