Som single! Ktoré znamenia sú práve mimo vzťahu šťastnejšie?

Byť single – pre niekoho hororová predstava, pre iného absolútny pocit slobody.

18.07.2023 14:00
muž, sexi, krásavec Foto:
Viac mu pristane status single?
debata

Niektoré znamenia zverokruhu sú v skutočnosti naozaj šťastnejšie, keď nežijú vo vzťahu a užívajú si život ako samostatné jednotky. Zvlášť to platí pri tieto tri – ste medzi nimi?

Baran

Baran sa narodil slobodný, pretože miluje nezávislosť. Iste, rád si užije pocit zamilovanosti, ale v podstate toto znamenie zverokruhu si lepšie vystačí samé a to najmä preto, že sa môže naplno rozvíjať. Kreatívne ohnivé znamenie jednoducho potrebuje slobodu, navyše, baran netúži po intimite a blízkosti iných tak veľmi ako iné znamenia.

rozchod, láska, smútok, žena, hádka Čítajte viac Naozaj majú v láske stále smolu? Tieto znamenia to tvrdia neustále, ale kde je pravda?

Lev

Lev si rád ide vlastnou cestou, je doslova alergický na kompromisy. Ale tie sú súčasťou každého vzťahu. Niet preto divu, že mnohí predstavitelia tohto znamenia zverokruhu si len ťažko vedia predstaviť dlhodobý vzťah. Radšej vyhľadávajú dobrodružstvo, pretože vzťah môže byť po niekoľkých rokoch dosť monotónny. Byť single jednoducho leva skôr či neskôr zláka a vzťahu dáva zbohom, občas naozaj rýchlo a bez varovania.

Tanečnica Ivana Surovcová bola...
Herečka Anna Kadeřávková na českej premiére...
+7Speváčka Madonna na zábere z roku 2011 s...

Panna

Panny sú tiež považované za samotárske znamenie. Čas osamote im nevadí, priam naopak, vedia si ho užiť – či už ide o šport alebo len obyčajné posedávanie pred televízorom. Ak s niekým nadviažu dlhodobý vzťah, pre panny je to už veľký záväzok a čosi skutočne výnimočné. Panna je totiž nerada „zodpovedná“ za šťastie niekoho iného. Pokoj v jej duši akosi lepšie funguje, keď zostáva single.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #single #znamenia zverokruhu

+ Naučte sa byť disciplinovaný, prospeje to každému okolo vás.
Prinúťte sa pokračovať, určite neprestávajte v...

+ Malé zmeny vo vašej strave môžu priniesť veľké výsledky.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, bude to tak najlepšie...