Niekomu ide flirtovanie lepšie, inému horšie. Týmto znameniam nejde vôbec

Hravé flirtovanie je jednoducho umenie, ktoré niektorí ľudia neovládajú. Zvlášť neobratné sú tieto znamenia zverokruhu.

07.09.2023 09:00
žena, muž, rande, zvádzanie, flirtovanie Foto:
Flirt ako okamih plný trápnosti?
debata

Ryby

Ryby sú veľmi plaché a skôr patria medzi introvertov. Väčšinou si ani neuvedomujú, keď sa s nimi pokúša niekto flirtovať. Navyše, toto znamenie zverokruhu sa zvyčajne priveľmi ovláda, než aby sa odhodlalo na nezáväzný pokus vo flirtovaní s cudzím človekom. Ak túžia s niekým sa zoznámiť, nezostáva im nič iné, len vyjsť zo svojej komfortnej zóny a umeniu flirtovania sa aspoň trochu priučiť.

rozchod, láska, smútok, žena, hádka Čítajte viac Naozaj majú v láske stále smolu? Tieto znamenia to tvrdia neustále, ale kde je pravda?

Kozorožec

Kozorožci sú sebavedomí, ambiciózni a cieľavedomí, aspoň pokiaľ ide o ich kariéru. Sú zvyčajne časovo veľmi vyťažení, aby sa zamestnávali flirtovaním, ktoré častokrát nikam nevedie. Svoju snahu a čas, ktorého nie je nazvyš, skôr zamerajú na budovanie vážneho vzťahu a ak ho majú, rozhodne si ho nenechajú ohroziť flirtom.

Speváčka Jana Kirschner.
Herečka a podnikateľka Jana Nagyová.
+7Moderátorka Elena Vacvalová.

Baran

Baran sa tiež nerád hrá so slovíčkami a dvojzmyselnými narážkami. Naopak! Je priamy a má rád, keď sú od začiatku randenia vyložené karty na stole. Od potencionálneho partnera očakáva to isté správanie, nezáväznému flirtovaniu sa neoddáva a naozaj ho veľmi zraní, ak sa jeho potencionálny partner zabáva práve týmto spôsobom.

Nemecká modelka Heidi Klum na archívnom zábere....
Naomi Campbell.
+7Herečka Libuše Šafránková pri preberaní ceny Týtý.

Blíženci

Blíženec nie je práve majster slova, chýba mu odvaha a hravosť, ktoré si táto činnosť vyžaduje. Ak sa aj pokúšajú o flirt, pôsobia nemotorne, smiešne až trápne. Napriek tomu… Občas sa niekomu práve táto nemotornosť zdá nesmierne rozkošná a Blížencovi dá šancu, hoci o flirtovaní nemôže byť ani reči.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #flirt #flirtovanie #znamenie zverokruhu

+ Čas venovaný príprave jedla je investíciou do vášho šťastia a zdravia.
S peniazmi hospodárte opatrne, mali by...

+ Všetko je len o pohodlí, ak budete chcieť cvičiť tak cvičiť budete.
Dodržiavajte pracovnú zmluvu, v opačnom...