Každý muž má nejakú ex! Akého typu expartneriek sa treba obávať a ktoré sú v pohode?

Možno patríte medzi ženy, ktoré nemajú veľkú dôveru k bývalým partnerkám svojho drahého.

11.10.2023 11:00
žiarlivosť, nevera, hádka, Foto:
Ako vyzerajú stretnutia s jeho ex?
debata

V hlave nosíme istý obraz a ten vôbec nevyzerá lichotivo, skôr naopak. Aká je však pravda? Medzi expartnerkami sa dajú zaručene nájsť tieto tri typy.

Dobrá kamarátka

„Bývalka“ takéhoto druhu pôsobí mimoriadne milo, zaujíma sa o vás úprimne a svoj vzťah s vaším aktuálnym partnerom má v sebe definitívne vyriešený. S najväčšou pravdepodobnosťou žije v spokojnom vzťahu a o vás ako o dvojicu sa úprimne zaujíma ako o ľudí, ktorí nejakým spôsobom súvisia s jej minulosťou. „Náhodné“ príležitosti na stretnutia so svojím ex nevyhľadáva, časom sa dokonca stane aj vašou kamarátkou a z času na čas trávite spoločné okamihy, ktoré nie sú pre nikoho nepríjemné.

vzťah, vzťahový problém, rozchod, výhovorka Čítajte viac Ešte ste spolu, ale váš rozchod sa vlastne už začal

Zatrpknutá

Rozchod s jej expartnerom ju poriadne zasiahol, dokonca až tak, že v srdci cíti veľkú krivku dokonca po rokoch. A hoci váš drahý nejaví žiaden enormný záujem o stretnutia či kontakty s ňou, ona si ide svojou cestou. Na vzťah nedokáže zabudnúť, aj to je dôvod, prečo je zrejme sama a vás z hĺbky duše „nenávidí“, hoci ste jej na to nedala žiaden dôvod, keďže ste sa nemali možnosť hlbšie spoznať. Vášho partnera z času na čas kontaktuje, snaží sa ho „vytiahnuť“ von, vzbudiť v ňom pocit viny za jej nie práve vydarený život.

láska, problém, vzťah, rozchod Čítajte viac Zabudnúť na svojho ex? Tieto znamenia sa spomienok držia zubami-nechtami

Jedinečná a nezabudnuteľná

Pozor, práve táto expartnerka môže predstavovať ohrozenie vášho vzťahu dokonca aj po dlhých rokoch. Bola to ona, kto vášmu drahému zlomil srdce. Je to ona, na ktorú sa pri náhodných stretnutiach pozerá s obdivom v očiach a nijako to pred vami nedokáže zakryť. Nie, nevyhľadáva s vaším drahým stretnutia, ale ak náhoda zapracuje, vždy si majú čo povedať a často sa to nejako nepredvídateľne „natiahne“. Áno, môže sa stať, že jedného dňa sa vaše obavy naplnia a ich láska sa opäť rozhorí. A to vo vás, celkom prirodzene, spúšťa isté obavy. Zabrániť tomu však môžete len ťažko…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #rozchod #partnerka #expartner

+ Nezabúdajte na dostatok spánku, vaše telo ho potrebuje.
Práca na osobnom rozvoji zvýši vaše pracovné...

+ Doprajte si niečo sladké, prospeje vám to a upokojíte svoje nervy.
Nesnažte sa poučovať, každému to začne skôr...