Zabudnúť na svojho ex? Tieto znamenia sa spomienok držia zubami-nechtami

Rozchod automaticky neznamená, že svojho ex prestanete milovať, že sa okamžite dokážete od neho odpútať. Zvlášť pre niektoré znamenia je tento krok nesmierne ťažký a svojich bývalých sa držia zubami-nechtami.

15.04.2023 13:00
láska, problém, vzťah, rozchod Foto:
Láska sa skončila, ale bývalého máte stále v srdci?
debata

Býk

Býk je veľmi žiarlivý a majetnícky. Napriek tomu, že sa jeho vzťah už skončil, býka veľmi dráždi, ak vidí svojho ex s niekým novým. Býk sa znova a znova pristihne, ako si prezerá instagramovú stránku bývalého partnera, sníva nad starými fotkami alebo pozerá spoločné videá. Je veľmi tvrdohlavý a na dobré rady kamarátov, aby sa už začal zaoberať niečím iným, zväčša len mávne rukou.

Modelka Gigi Hadid sa niekoľko týždňov...
Moderátorka Jana Hospodárová.
+7Herečka  Jiřina Bohdalová.

Rak

Rak je nesmierne sentimentálny. V situáciách, ktoré mu pripomínajú bývalého partnera, často roní slzy a premýšľa o spoločne strávenom čase, o budúcnosti… Niekedy sa dokonca úplne ponorí do sveta plného milostných túžob a romantických predstáv o svojej bývalej láske. Pre raka trvá celú večnosť, kým niekdajšiu lásku dostane z hlavy, môže za to hlavne jeho citlivá povaha.

Speváčka Martina Schindlerová počas večera aj...
Herečka Pamela Anderson na prehliadke Vivienne...
+7Helena Vondráčková podpisuje svoj nový album...

Ryby

Ryby robia ťažko zásadné rozhodnutia. Najmä pokiaľ ide o ukončenie vzťahu. Aj keď sa im rozchod spočiatku zdal ako správne rozhodnutie, poddávajú sa neskôr ľútosti. Nie sú si celkom istí, či nemali dať svojmu bývalému partnerovi ešte šancu. Svoje rozhodnutia neustále konzultujú so svojím okolím, potrebujú podporu blízkych, pokiaľ ide o lásku.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #láska #bývalý partner

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...