Vibrátor nie je hanba. Takto vám dokáže vylepšiť (spoločný) intímny život

Nie je žiadna hanba dostať, ale ani kúpiť si vibrátor. Taký, ktorý bude presne podľa vašich predstáv a potrieb. Vibrátor totiž už dávno nie je len mechanická atrapa penisu. Je to nástroj, ako si spraviť dobre a vlastne nielen sebe, ale napríklad hlavne počas spoločných chvíľ s partnerom.

17.09.2022 07:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Vibrátor je síce prezentovaný ako erotická hračka pre ženy, ale tento mýtus padol ako ten, že muži nechodia na rodičovskú dovolenku.
debata (3)

Začnite komunikovať

Sex nie je téma ktorá sa zvykne príliš rozoberať, ale na druhej strane je fajn, ak o nej hovoria aspoň partneri. Výsledkom je, že si môžete povedať veci z očí do očí a vyskúšať aj záležitosti, pred ktorými ste doteraz oči zatvárali. Jednou z nových kapitol môže byť prvé použitie vibrujúcej hračky. Tak smelo vyskúšať na maximum jej možnosti, nielen otáčky.

Spoločné zoznámenie

Pokojne si novú hračku vyberte, alebo aspoň vyskúšajte spoločne. Je jednoducho fajn skúšať nové veci vo dvojici. Pokojne môžete nechať partnera, nech ho skúsi na vašom tele. Potom mu môžete predviesť aj autoerotické predstavenie. Zbúrate pár predsudkov, zmažete ostych a budete postupovať k väčšej sexuálnej slobode, ktorá je aj bránou k novým typom potešenia.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj Ako si vybrať správny vibrátor, ktorý vám urobí najlepšie?

Hračka pre oboch

Vibrátor je síce prezentovaný ako erotická hračka pre ženy, ale tento mýtus padol ako ten, že muži nechodia na rodičovskú dovolenku. Takže vibrátor je plnohodnotná hračka pre vás oboch. Aj partnerovi bude príjemné, ak mu vibráciami podráždite erotogénne zóny. Zintenzívniť môžete vďaka vibráciám napríklad masáž vonkajšej prostaty, alebo pokojne aj tej vnútornej. Je skvelé vedieť, že vibrátor môžete používať obaja a to ako sami, tak ešte lepšie, ak vám s ním niekto iný robí dobre.

Skúste pomaly aj iné možnosti

Bojíte sa análneho sexu? Pravda je taká, že nie každej žene je dvakrát príjemné, ak si predstaví muža, ktorý do nej dáva svoj penis priamo. Navyše mnoho žien ani nevie, akú rozkoš môže priniesť dráždenie análneho otvoru. Tu opäť nastupuje vibrátor, ako dobrý radca. Môžete zvoliť menší, ktorý ani nebudete v zadočku cítiť, ale vibrácie roztancujú nové pocity. Navyše tým sa konečník uvoľní a vy pochopíte, čo to znamená, ak sa na rozkoši a orgazme bude podieľať aj zadoček. Mnoho žien prekonalo ostych a strach z análneho sexu práve vďaka vibrátoru. Môžete byť jednou z nich.

Viac druhov na viac potešení

Výrobcovia erotických hračiek sa predbiehajú v tom, aké rôznorodé tvary, prevedenia, materiály aj funkcie dokážu obsiahnuť moderné vibrátory. Zvoľte si viacero typov. Vyskúšajte ten na klitoris, na dráždenie klitorisu aj vagíny, prípadne aj taký, ktorý umožňuje prežiť zážitok, akoby boli vo vás dvaja muži. Vyskúšajte si rôzne veľkosti aj rôznorodé polohy. Navyše stačí, že používate vibrátor aj pri milovaní. Môže vám s ľahkosťou splniť vytúžený pocit, aké to je, ak by boli vo vás dvaja muži. Jednoducho fantázii a možnostiam sa medze nekladú. Len stačí zájsť do sexshopu.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #komunikácia #orgazmus #erotické pomôcky #vibrátor #zlepšenie intimity #erotické hračky #vzájomné uspokojenie

+ Nezaoberajte sa neustále rozprávaním o cvičení, začnite konať.
Buďte viac produktívny a robte niečo preto aby...

+ Každý na vás vidí, že niečo nie je v poriadku, je na čase urobiť zmenu.
Ak niečo neviete, spýtajte sa niekoho na...