Ako si vybrať správny vibrátor, ktorý vám urobí najlepšie?

Nájsť si pomocníka na rozkoš býva pre mnoho žien skutočne tvrdým orieškom. Pretože to nie je vec, pri ktorej vám poradí kamarátka. No a rovnako nie je dvakrát príjemné rozoberať svoje túžby s neznámym človekom za pultom sexshopu. Existujú však parametre, ktoré vám môžu pomôcť si vybrať ten pravý vibrátor pre vaše potešenie.

25.10.2021 11:00
sex, intimity, orgazmus Foto:
Nájsť si pomocníka na rozkoš býva pre mnoho žien skutočne tvrdým orieškom.
debata (1)

Tvar

Ide o veľmi dôležitý parameter, pretože ženy vedia, že na veľkosti aj tvare záleží. Neplatí to len pri mužskom penise, ale aj pri jeho umelohmotnej náhrade. Dnes už však vibrátory nevyrábajú len v tvare mužského prirodzenia. Práve naopak, ide skôr o raritu. Základom je preto vedieť, aký tvar robí dobre vášmu telu. Hladký, prípadne taký, ktorý vám bude dráždiť aj klitoris alebo análny otvor? Máte radšej niečo zahnuté na bod G? Spoznajte, ako najlepšie dosahujete orgazmus a vyberte si k tomu adekvátny tvar.

Kde ho budete používať

Miesto použitia je veľmi dôležité. Sexuálna terapeutka Ava Cadell odporúča mať vibrátorov niekoľko. Malý na cesty, ktorý zmestíte do tajného priečinka v kabelke. Pomôže vám spríjemniť si napríklad dlhé hodiny cesty. Potom sa určite hodí klasik do nočného stolíka a jeden je vhodný aj vodotesný, na použitie vo vani. Mnoho žien totiž práve tu nájde čas a uspokojenie na to, aby sa nerušene mohli venovať sami sebe.

Ako na vaginálny orgazmus? Pomôžu penis aj hlava! Čítajte aj Koľko pijete, ako sedíte - aj od toho záleží ženský orgazmus! Viete, že pomôže aj...

Materiál

Tu by ste mali už trochu poznať svoje telo a vedieť, či vás dokáže lepšie rozpáliť niečo drsnejšie, hladké, ale tvrdé, alebo príjemne mäkké, čo pripomína štruktúrou pokožku mužského penisu. Je dobré sa pozrieť po predmete, s ktorým masturbujete bežne najradšej a podľa toho si vybrať vhodný materiál aj pre vášho pomocníka.

Čo všetko chcete stimulovať

Ide len o stimuláciu klitorisu, alebo si chcete dopriať aj análne potešenie, prípadne zamieriť špeciálne na bod G a priviesť sa k mokrému orgazmu. Mnoho vibrátorov už nemá ani klasický hladký tvar , ale nechýbajú vrúbky, , výstupky, jednoducho dieliky, ktoré vám majú robiť lepšie pocity. Nie každej žene však vyhovujú. Iný je vibrátor do konečníka a iný do vagíny. Skúsiť však oba podľa Avy Cadell, určite nie je hriech.

Sama alebo s partnerom

Veľmi dobrá otázka, pretože mnoho žien chce investovať nielen do vlastného, ale aj do partnerovho potešenia. V takomto prípade sa hodí klasický tvar v tvare kolíčka, ktorý nebude pripomínať penis a bude tak príťažlivý aj pre polovičku. Môžete mu ním spraviť masáž vnútorne prostaty, potom ho umyť a zveriť mu ho do ruky. Pretože ani so sexuálnou hračkou nemusí byť človek sám. Ideálne však je, ak už vibrátor na spoločné hry kupujete práve s týmto úmyslom.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #orgazmus #masturbácia #vibrátor #vaginálny orgazmus #erotická hračka #párová masturbácia

+ Zdieľanie času s blízkymi posilní vaše šťastie a pohodu.
Dôkladný výskum pred investíciou sa vyplatí...

+ Nájdenie radosti v malých veciach vám prinesie veľké šťastie.
Rozpočtová disciplína teraz položí základy budúcej...