Poloha na koníčka. Ako si ju užiť ešte lepšie?

Jazdecká poloha sa medzi ženami teší všeobecnej obľube. Nie je to náhoda. Pretože v tejto polohe si dokážu udržať prevahu a určujú celé smerovanie milovania. Lenže vysadnutím na partnera sa nevyčerpajú všetky jej benefity.

04.08.2022 11:00
sex, vzťah, intimity Foto:
Muž sa vždy poteší, ak navrhnete zmenu polohy vy.
debata (2)

Prevezmite iniciatívu

Muž sa vždy poteší, ak navrhnete zmenu polohy vy. Pretože to vníma ako nadšenie z vašej strany pohnúť sa v sexe dopredu a nie len (vy)držať do konca. Takže smelo prevezmite opraty do vlastných rúk a vrhnite sa na partnera. Už len táto zmena, bude pre vás oboch vzrušujúcim momentom.

Nasmerujte ho na bradavky

Mnoho žien miluje, ak jej partner stimuluje počas sexu prsia a bradavky. Pri jazdeckej pozícii má na to absolútne najlepšie predpoklady. Ako ho však inšpirovať k tejto stimulácii? Napríklad tým, že mu sama ukážete, ako to máte rada. Pre neho to bude krásne divadlo, keď sa sama zahráte s prsiami a bradavkami. Avšak rovnako aj odpozerá techniku, silu aj spôsob a uvidíte, že neostane dlho s rukami okolo tela.

sex, sprcha, sex v sprche Čítajte aj Sex v horúčave. Ako si ho užiť a 'neroztopiť sa'

Pokojne mu dajte viac

Stačí sa jemne predkloniť a partner si nájde rukami cestu aj k vášmu zadku. Ten má nesmierne množstvo nervových zakončení, ale nielen to. Pri tejto pozícii dokáže partner šikovne stimulovať prstami aj konečník. Mierne ho rozmasírovať, dráždiť aj prstom vyplniť. A vtedy začína pre mnoho žien veľmi silný zážitok z intímneho dráždenia. Je to bonus polohy, ktorý využíva málo žien, ale prichádzajú tým o skutočne rozkošnícke pocity.

Pomôžte si aj sama

Jazdecká pozícia nie je len o tom, že si skvele regulujete vniknutie, hĺbku a rytmus. Je aj o tom, že máte voľné ruky. Aby ste sa dotýkali partnera, ale rovnako tak aj seba. Nemusíte sa ostýchať siahnuť si pri polohe do lona a pritlačiť na klitoris. Ak súčasne milenec pokračuje v masáži poprsia alebo konečníka, stačí sa povenovať prstami klitorisu a bude to posledná kvapka v pohári rozkoše. Orgazmus príde silný, divoký a nespútaný.

Skúste ju na nových miestach

Poloha hore sa dá realizovať veľmi pohodlne doma v posteli, ale je skvelé, ak si ju užijete aj kdesi inde. Napríklad na lesnom posede na lavičke po zotmení, alebo na turistike. Prípadne aj v aute na odpočívadle. Je to multifunkčná poloha, ktorá ak máte sukničku, tak nemusí byť pre okolie ani príliš nápadná. A to je jej výhoda. Ak sa to spojí so skvelými pocitmi vzrušenia, ide o polohu, ktorá je jednoducho dokonalá na to, aby ste si ju užívali na dennej báze.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #bradavky #sexuálna energia #milovanie v prírode #jazdecká poloha #sexuálna angažovanosť

+ Pokoj nenájdete len tak, musíte to v prvom rade sami chcieť.
Radíte všetkým na okolo pritom sami so sebou si...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...