Sex v horúčave. Ako si ho užiť a 'neroztopiť sa'

Leto je priam stvorené na zvýšenie sexuálnej aktivity. Máme na sebe menej oblečenia a aj to málo je dráždivejšie ako počas zimy a jesene. No na druhej strane teplo hrá v neprospech akejkoľvek telesnej aktivity. Ak preto chcete vyťažiť z leta maximum a neuvariť sa vo vlastnej šťave, skúste si zlepšiť milostné prostredie.

20.07.2022 15:00
sex, sprcha, sex v sprche Foto:
Ak sprcha nestačí, sex vo vode je úplne úžasná alternatíva.
debata

Chladná sprcha rozpáli vášeň

Ak máte k dispozícii klimatizovanú spálňu, tak sa v milostnej sfére netreba vlastne nijako obmedzovať, ani robiť ústupky. Iné to je, ak klíma chýba a v takom prípade je vhodné použiť externé zdroje. Sprcha pred sexom je samozrejmosť a vy na konci otočte páčkou na studenú vodu. Ideálne je vydržať aspoň dve minúty. To vás nielen osvieži, ale zníži aj telesnú teplotu. Bude vám preto omnoho menej teplo a pokojne to môže vydržať aj počas celého aktu, ak nebude extrémne dlhý, ale v štandardnom trvaní do 15 minút.

TOP 5 spôsobov ako sa schladiť v horúčavách
Video vzniklo v spolupráci s Mall.tv.

Sex vo vode

Ak sprcha nestačí, sex vo vode je úplne úžasná alternatíva. Či už kdesi na dovolenke, vo vani, alebo aj v sprchovom kúte. Voda nedovolí vašim telám sa prehriať a vy si užijete milostné dobrodružstvo bez extrémne spotenej pokožky. Nevýhodou však je, že vo vode zlyhávajú kondómy a tak sa naň vrhnite len so stabilným partnerom.

Využite nižšie teploty

Presuňte si hlavnú sexuálnu aktivitu z večera na ráno. Večer je totiž všetko rozpálené. Čiže teplota vonku síce klesne, ale interiér ostáva horúci. Preto je vhodné využiť ranné termíny, keď je po noci vzduch sviežejší a aj miestnosť je viac ochladená. Navyše takouto zmenou si užijete nielen príjemnejší sex, ale aj krajší deň vďaka rannému vášnivému nakopnutiu.

sex, vzťah, intimity Čítajte aj Tam dole jazykom. Toto muži môžu a toto nemusia

Skúste menej kontaktné pozície

K prehrievaniu dochádza najviac trením. Preto ak znížite „treciu plochu“ znížite aj intenzitu tepla. Navyše sexuálny život ponúka mnoho variácií, pri ktorej sú v hlavnom spojení pohlavné orgány, ale partnera si držíte tak trochu od tela. Ideálom je poloha odzadu, pozícia hore sa až tak neodporúča, pretože sa pri nej zapotíte. No našťastie sú tu polohy v stoji alebo na boku. Nalistujte si Kamasutru a s misionárom sa na horúce dni rozlúčte. Obohatíte si intímny život a súčasne sa aj menej zapotíte.

Orálne uspokojenie

Aj vďaka nemu môžete prežiť plnohodnotné orgazmy. A verte, že sa pri orálnom sexe zďaleka tak nezapotíte ako pri sexe. Navyše môžete vyskúšať nové prístupy k dráždeniu, použiť rôznorodé hračky, zamerať sa na zlepšenie techniky a prežiť tie najhorúcejšie dni naozaj horúco bez toho, aby ste sa uvarili.

Video

VIDEO: Čo urobí so vzťahom nevera? Psychologička Lenka Rušarová v relácii Ide o nás hovorila aj o tom, čo prežívame, aké pocity má ten, čo podvádza a ten čo je podvedený a ako sa dá z nevery vyjsť tak, aby ste vzťah ešte zachránili.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #sexuálne polohy #orálny sex #sexuálna inšpirácia #sex v sprche #poloha odzadu #sex počas dňa

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Doma môžete cvičiť tiež, otázkou je len či naozaj chcete.
Finančná nezávislosť je bližšie, ako si myslíte....