Prsia v hlavnej úlohe. Viete ich použiť pri sexe?

Prsia nemajú v živote ženy len estetickú a materskú úlohu. Správnym zapojením do sexuálnych hier vedia extrémne obohatiť intímny život. Nie všetky ženy ich však vedia naplno využiť. Pre vlastné potešenie, aj pre potešenie partnera. Skúste sa to naučiť.

20.10.2022 11:39
sex, erotika, poprsie Foto:
Na poprsí máte neuveriteľné množstvo nervových zakončení, ktoré ak partner bude stimulovať, budú to pre vás skutočne pocity plné rozkoše.
debata (3)

Masáž poprsia

Masáž poprsia sa využíva len pri tantrických masážach. Alebo v domácom prostredí, ak máte na seba čas a chcete spoločne prežívať o niečo viac vzrušenia. Na poprsí máte neuveriteľné množstvo nervových zakončení, ktoré ak partner bude stimulovať, budú to pre vás skutočne pocity plné rozkoše. Stačí trocha lubrikačného gélu. Ak to partner nevie, pokojne mu vezmite ruky a ukážte, ako vám to robí dobre, ak ich masíruje.

Masáž penisu

Veľmi intímna a vzrušujúca technika. Ktorú však nemusia využívať len ženy, ktoré majú väčšie poprsie. Aj s menším obdarením viete po partnerovom penise kĺzať prsníkom, aj bradavkami. Verte či nie, takúto masáž jeho žaluď rozhodne neodmietne. Spoločná rozkoš je zaručená.

sex, intimity, orgazmus Čítajte aj 5 typov ženského orgazmu. Ktorý ste ešte nezažili?

Bradavkami k orgazmu

Sú ženy, ktoré dokážu dosiahnuť plnohodnotný orgazmus len tým, že si dráždia bradavky. Aj keď sa vám podobná technika nedarí, ak zapojíte bradavky do sexuálnych hier, orgazmus budete mať silnejší. Pokojne si uchopte bradavky medzi prsty pred vyvrcholením. Ideálne je, ak to skúsi partner a napríklad nielen rukami, ale aj perami, alebo zubami. Rozkoš sa zniekoľkonásobí.

Striptíz

Prsia sú, aj budú pre muža vždy atraktívne na pohľad. Ak ich dokážete odhaliť pomaly, zmyselne a ukázať vaše vnady pri domácom striptíze v spálni alebo obývačke, bude to výnimočná porcia vzrušenia pre vás aj partnera. Vyskúšajte to sami. Teda vlastne spoločne. Môžete na to použiť aj zrkadlo a nechať partnera, aby vám pomohol s vyzliekaním, pričom sa potešil pohľadom na vás aj do zrkadla.

Intímne dusenie

Uvidíte, čo to s mužom spraví, ak jeho tvár zaboríte na svoje prsia a prakticky ho nimi mierne začnete dusiť. Samozrejme, že ide len o erotickú hru a k ozajstnému duseniu nepríde. No už len ten pocit, že si ho dominantné zatlačíte medzi prsia je od ženy znak živočíšnosti, neskonalej vášne a partner to bude vnímať extrémne pozitívne a vzrušujúco. Vyskúšajte.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #prsia #striptíz #orgazmus #poprsie #vyvrcholenie #dráždenie #bradavky #zlepšenie intimity #erotická masáž

+ Nezabúdajte na vitamíny, vaše telo ich momentálne potrebuje najviac.
Máte pred sebou ťažký pracovný deň, všetko...

+ Zdravý životný štýl vás nabije energiou a šťastím.
Robte maximum čo sa dá, nebuďte lenivý urobiť nevyhnutné....